Županija Župa dubrovačka

NAKON PONOVLJENOG NATJEČAJA

Anamarija Kusalo nova je direktorica župske Turističke zajednice

NAKON PONOVLJENOG NATJEČAJA
Anamarija Kusalo nova je direktorica župske Turističke zajednice. Odlučeno je to u četvrtak nakon što su tri preostala kandidata Joško Pulić, NIkolina Pavić i Anamarija Kusalo svoje prezentacija predstavili i multimedijalno u prostorima župske općine. Članovi Turističkog vijeća TZO izabrali su novu direktoricu tajnim glasovanjem.

Bogato iskustvo

Nova direktorica Turističke zajednice Općine se rodila i odrasla u Župi, a trenutno živi u Dubrovniku. Iza Anamarije Kusalo je bogato iskustvo na poslovima u turizmu; počela je kao vodič u agenciji Gulliver, slijedili su poslovi voditelja regije agencije Travel Europe, višeg recepcionera u hotelu Epidurus, voditelja ureda agencije Amathus Travel, izvršne direktorice Admiral Grand Hotela Slano, project managera za kongresni turizam u agenciji Intours DMC, a na mjesto direktorice župske Turističke zajednice dolazi iz hotela Rixos gdje trenutno radi kao event manager.
Podsjetimo, riječ je o ponovljenom natječaju nakon što je Ministarstvo turizma poništilo prethodni kada je za direktora TZ-a izabran Antonio Vojvodić.

Tri najbolja

Na ponovljeni natječaj javilo se 11 kandidtata, a nakon određenih konzultacija utvrđujući uvjete koje trebaju imati kandidati i nakon dodatnih konzultacija sa Ministarstvom turizma ukupno osam je kandidata imalo uvjete koje je natječaj propisao.
- Prethodno je dogovoreno da će se tajnim putem izabrati tri najbolja kandidata po ocjeni članova Turističkog vijeća i omogućiti im se dodatna prezentacija, ovaj put i multimedijalno kako je to bilo i u prvom krugu.Od osam kandidata izabrali smo tri najbolja i vjerujem da bi bilo koji od njih uspješno obavljao posao direktora Turističke zajednice. Članovi Turističkog vijeća su tajnim glasovanjem izabrali Anamariju Kusalo, riječ je o osobi s bogatim radnim iskustvom u turizmu za koje vjerujem da će dobro iskoristiti na poslovima direktorice Turističke zajednice Općine. Novoj direktorici i cijeloj župskoj Turističkoj zajednici želim puno uspjeha u budućem radu na dobrobit cijele Župe i očekujem dobru suradnju - rekao je općinski načelnik i predsjednik Turističke zajednice Općine Silvio Nardelli.
Naslovnica Župa dubrovačka

Najčitanije

Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Tri godine nakon jezivog napada sabljom
Sjeća li se itko Mirjane Kristović iz Župe dubrovačke? Teško je na prvu povezati o kome se radi, no ako se spome...
Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Najnovije