Županija Župa dubrovačka

OPĆINSKO VIJEĆE ŽUPE DUBROVAČKE

MILOSLAVIĆ SE ŽALIO Posljednju riječ o izboru novog direktora župske Turističke zajednice reći će Ministarstvo turizma

OPĆINSKO VIJEĆE ŽUPE DUBROVAČKE
Nakon žalbe nezavisnog vijećnika Marka Miloslavića zbog imenovanju Antonia Vojvodića na mjesto novog direktora Turitističke zajednice Župe dubrovačke, konačnu riječ dat će Ministartsvo turizma. Kazao je to na sjendici Općinskog vijeća Župe dubrovačke načelnik Silvio Nardelli, odgovarajući na vijećničko pitanje o izboru novog direktora župske TZ-e.
- Turističko vijeće formiralo je Povjerenstvo koje je imalo zadatak utvrditi valjanost svih prijava. Utvrđeno je kako od 12 kanidata njih šest nema valjanu dokumentaciju. Pred Vijećem TZ- a preostali kandidati predstavili su svoju viziju turizma na župskom području, a i unaprijed je dogovoreno kako će se tajno glasovati. Tri kandidata su izabarna u uži krug, a od devet članova Vijeća, Vojvodić je dobio sedam glasova, Miloslavić dva, a treća kandidatkinja nije dobila ni jedan glas.Nakon žalbe dokumentacija je poslana resornom Ministarstvu koje je tražilo dodatnu dokumentaciju iz hotela u kojem je izabrani kandidat zaposlen. Moram reći da je Vijeće glasovalo bez ikakvog pritiska i smeta mi to što se imputira kako je riječ o HDZ-ovom čovjeku. Turističko vijeće župske općine nije nikakva politička organizacija. Članovi vijeća su predstavnici hotela, privatnog smještaja, kampova i ugostiteljstva - kazao je Nardeli.
Župski načelnik takoođer je istaknuo kako je Miloslavić iskoristio svoje pravo žalbe što je legitimno. Međutim, je li u pravu kada tvrdi da Vojvodić nema potrebne uvjete za mjesto direktora, posljednju riječ će ipak dati Ministarstvo turizma..
Naslovnica Župa dubrovačka

Najčitanije

Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Tri godine nakon jezivog napada sabljom
Sjeća li se itko Mirjane Kristović iz Župe dubrovačke? Teško je na prvu povezati o kome se radi, no ako se spome...
Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Najnovije

Prometna nesreća na skretanju za Čibaču

Prometna nesreća na skretanju za Čibaču
Oko 16:15 sati došlo je do prometne nesreće na skretanju za Čibaču. U nesreći su, kako neslužbeno doznajemo, sud...
Prometna nesreća na skretanju za Čibaču

Bez vode dio Žudioske ulice

Bez vode dio Žudioske ulice
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži, sutra, u utorak 22. listopada bez vode će biti Žudioska ulica u povijesnoj j...
Bez vode dio Žudioske ulice