Županija Župa dubrovačka

SJAJNA VIJEST ZA ŽUPSKI NOGOMET

NK Župa dubrovačka dobila 500.000 kn za nabavu umjetnog travnjaka!

SJAJNA VIJEST ZA ŽUPSKI NOGOMET
S obzirom na broj od preko 250 djece jedna od glavnih preokupacija Nogometnog kluba Župa dubrovačka su aktivnosti na poboljšanju i izgradnji infrastrukture nužno potrebne za normalno odvijanje trenažnih procesa i natjecanja u svim uzrastima i kategorijama.

Tako je prošle godine uz pomoć Općine Župa dubrovačka započeto s pripremnim radnjama na izgradnji pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom ali znatno većih dimenzija (94x54m).
Općina Župa dubrovačka je uz ostala ulaganja preko Zajednice sportova u ovaj projekt dodatno uložila preko 200.000,00 kuna, a navedeni radovi bili su osnovni preduvjet za dobivanje donacije Hrvatskog nogometnog saveza što je danas i realizirano.
Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, gosp. Davor Šuker danas je u Zagrebu predsjedniku NK Župa dubrovačka,  gosp.  Đuru Lonzi svečano uručio donaciju u iznosu od 500.000,00 kuna namijenjenu nabavci umjetnog travnjaka.

Ovom prigodom NK Župa zahvaljuje prvenstveno Općini Župa dubrovačka, Izvršnom odboru Županijskom nogometnog saveza  te naravno HNS-u koji su prepoznali značaj i potrebu realizacije ovog projekta koji će uvelike olakšati daljnje aktivnosti na zadovoljstvo sve većeg broja djeca i roditelja.
 

 
Naslovnica Župa dubrovačka

Najčitanije

Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Tri godine nakon jezivog napada sabljom
Sjeća li se itko Mirjane Kristović iz Župe dubrovačke? Teško je na prvu povezati o kome se radi, no ako se spome...
Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Najnovije

Šest dana filmskog užitka

Šest dana filmskog užitka
Svečano otvaranje osmog Dubrovnik Film Festivala i prva projekcija natjecateljskog programa je u četvrtak, 17. l...
Šest dana filmskog užitka