Županija Župa dubrovačka

U VELIKOJ DVORANI OPĆINE ŽUPA DUBROVAČKA U SREBRENOM

VEČERA ZA JEDNOGA Predstava humanitarnog karaktera za teško oboljelu djevojčicu iz Župe

U VELIKOJ DVORANI OPĆINE ŽUPA DUBROVAČKA U SREBRENOM
U Velikoj dvorani Općine Župa dubrovačka u Srebrenom, 23. studenoga s početkom u 19:00 sati Dramska grupa Kluba +65 koja djeluje pri dubrovačkom Crvenom križu prikazat će predstavu Večera za jednoga. Ulaz na predstavu bit će besplatan sa humanitarnim karakterom. Dobrovoljni prilozi prikupljat će se za teško oboljelu djevojčicu iz Župe dubrovačke.
 
Predstava ” Večera za jednoga”(autor: Freddie Frinton) temelji se na tekstu napisanom 1920.godine, a više puta ekranizirana je i prikazivana u kazalištima diljem svijeta ponajviše u skandinavskim zemljama i to obično na Novu Godinu.
 
Tekst se temelji na priči u kojoj gospođa Klare slavi rođendan pozivajući na svoju zabavu četiri zamišljena prijatelja.Tu je i batler koji ima zadatak da ih sve posluži,sve piće popije,nazdravi s njima dok se na kraju ne napije i njihova priča završi sretno kao i svake godine u krevetu.
 
Redateljica ove predstave je Glumica u Kazalištu Marina Držića Izmira Mima Brautović koja je s velikim žarom pripremala ovu predstavu s četvoro članova Kluba i zajedno s njima doživjela veliki uspjeh u komadu u kojem su igrali.
 
 
Naslovnica Župa dubrovačka

Najčitanije

Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Tri godine nakon jezivog napada sabljom
Sjeća li se itko Mirjane Kristović iz Župe dubrovačke? Teško je na prvu povezati o kome se radi, no ako se spome...
Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Najnovije

FILM TJEDNA Nož u leđa

FILM TJEDNA Nož u leđa
Nakon polovičnog uspjeha osme epizode Star warsa 'The last Jedi', redatelj Rian Johnson iz visina znanstvene fan...
FILM TJEDNA Nož u leđa