Županija Pelješac

U TRPNJU

FOTO I VIDEO: Mazda načelnika Jakše Frankovića završila u moru!

U TRPNJU
Neobičan incident dogodio se danas u Trpnju na pelješkom polutoku. U prijepodnevnim satima u more je sklizno automobil Mazda 6.
Kako Jutarnji list doznaje na mjestu događaja, riječ je o vrijednom automobilu trpanjskog načelnika općine Jakše Frankovića. Pojavila se i informacija da je riječ o službenom vozilu Općine, no s načelnikom Frankovićem nismo o tome mogli porazgovarati.
Kako nam je kratko rekla njegova suradnica koja se nije predstavila, "načelnik danas nije na poslu i nije mu do novinara". Nije htjela komentirati događaj rekavši samo kako "nije točno da je riječ o službenom automobilu".

Automobil je brzom reakcijom izvučen iz mora uz pomoć golemog bagera. Po fotografijama se vidi kako je pretrpio znatna oštećenja. Razbijeno je vjetrobransko staklo, uleknut je dio krova, a oštećenja se vide i na vratima te prednjem poklopcu vozila.

Načelnik Franković inače je dosad u više navrata izazivao pozornost javnosti. Nedavno je objavljeno kako je čak 12 milijuna kuna, odnosno oko tri proračuna općine, potrošio na projekt odvodnje otpadnih voda koji nikada nije proradio.
Foto galeriju i video prilog možete pogledati OVDJE.
Naslovnica Pelješac
HtmlNoArticles

Najnovije

Šest dana filmskog užitka

Šest dana filmskog užitka
Svečano otvaranje osmog Dubrovnik Film Festivala i prva projekcija natjecateljskog programa je u četvrtak, 17. l...
Šest dana filmskog užitka