Županija Pelješac

UZVRATNI POSJET ISTRI

Ponovni susret učenika osnovne škole Orebić s novigradskim vršnjacima

UZVRATNI POSJET ISTRI
Nakon što su učenici Osnovne škole Rivarela i Talijanske Osnovne škole Novigrad iz Novigrada u listopadu prošle godine posjetili Pelješac, turistička kompanija Aminess je za učenike četvrtih razreda Osnovne škole Orebić organizirala izlet u Novigrad. Inicijativnu su podržali Općina Orebić i Grad Novigrad.
Tijekom četverodnevnog izleta, Aminess je za 36 učenika u pratnji učiteljica organizirao boravak u hotelu Aminess Maestral.
Mališanima je u Novigradu dobrodošlicu poželio direktor hotela Aminess Maestral, Matija Bošković koji je školarce poveo u obilazak hotela gdje su uživali u sportskim te zabavnim aktivnostima prilagođenim njihovoj dobi.
Za učenike su organizirani i izleti na kojima su upoznali prirodne ljepote i kulturne znamenitosti zapadne Istre pa su tako za vrijeme boravka na najvećem hrvatskom poluotoku posjetiti Nacionalni park Brijune te upoznali Pulu. Mališani su obišli i grad Motovun s najbolje sačuvanom srednjovjekovnom istarskom utvrdom te Grožnjan poznat i kao „grad umjetnika“.
Za vrijeme boravka u Novigradu, orebićki su se učenici družili sa svojim, sada već prijateljima iz Osnovne škole Rivarela te talijanske OŠ Novigrad.
Naslovnica Pelješac
HtmlNoArticles

Najnovije

Požar u restoranu Fat Cats u Starom gradu

Požar u restoranu Fat Cats u Starom gradu
U posljepodnevnim satima došlo je do požara u restoranu Fat Cats u Starom gradu. Kako neslužbeno doznajemo, zapa...
Požar u restoranu Fat Cats u Starom gradu

Stiže novi toplinski val

Stiže novi toplinski val
Lijepo je što je današnji praznik veliki broj Hrvata uspjelo spojiti s vikendom, jer će za iduće dane trebati sn...
Stiže novi toplinski val