Županija Neretva

JOŠ 17 STANOVA

U Metkoviću dodijeljeni ključevi za preostale stanove iz Programa društveno poticane stanogradnje

JOŠ 17 STANOVA
Zamjenica župana Žaklina Marević danas je u Metkoviću, uz gradonačelnika Dalibora Milana te predstavnike Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i APN-a, nazočila dodjeli ključeva za najam stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje. Radi se o stanovima u ulici Ante Starčevića 28, a nakon što su prošle godine u svibnju uručeni ključevi 21 stana iz programa poticane stanogradnje, danas je svoje stambeno pitanje riješilo još 17 metkovskih obitelji.

“Zbog povećanja cijena stanova u turističkim destinacijama inzistiramo na mjeri POS-a s kojom mladi mogu riješiti stambeno pitanje po puno povoljnijim uvjetima nego na tržištu”, kazao je tom prilikom savjetnik ministra Alen Grabar. Istaknuo je i kako uspješnoj realizaciji pridonosi i dobra suradnja s načelnicima i gradonačelnicima, koji trebaju biti i inicijatori ovakvih projekata, poželjevši novim stanarima da im ovi stanovi budu ugodan dom.

Inače, na području Dubrovačko-neretvanske županije su dosada izgrađena 233 POS stana, od čega njih 90-ak u gradu Metkoviću.
Naslovnica Neretva

Najčitanije

NK Neretva Metković više ne postoji

NK Neretva Metković više ne postoji
Nogometni klub Neretva Metković više ne postoji. Dana 22. ožujka nad tim klubom je otvoren i istog dana zatvoren...
NK Neretva Metković više ne postoji

Najnovije