Županija Neretva

SVEČANO U METKOVIĆU

MIMOHOD, PADOBRANSKI SKOKOVI I DRUŽENJE Obilježena 27. obljetnica prve postrojbe HV-a županije i 10 godina Udruge veterana 4. gardijske brigade

SVEČANO U METKOVIĆU

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima u Metkoviću je započelo obilježavanje 27.obljetnice prve postrojbe HV u Dubrovačko-neretvanskoj županiji A satnije ZNG Metković i 10 godina rada Udruge veterana 4. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije.

Svečanost je nastavljena u veličanstvenom mimohodu s velikom hrvatskom do igrališta NK Neretva gdje su održani spektakularni padobranski skokovi padobranaca Aero kluba Sinj koji su iskočili iz helikoptera HRZ. Na svečanosti su sudjelovali veterani 4. gardijske brigade iz doline Neretve, Vrgorca, Splita, i drugih postrojbi, predstavnici braniteljskih udruga iz Hrvatske i BiH, obitelji poginulih branitelja, sudionici biciklijade za žene Primavera, motoristi i drugi.

Zajedničko druženje stotinjak veterana i gostiju nastavljeno je u Vidu uz turnir na boće. Najbolji boćari pokazali su se veterani iz Splita u sastavu Dražen Maleš, Toma Kurobasa, Denis Pupić Vurilj i Ivan Paleško kojima su pripale zlatne medalje i pehar. Drugo mjesto osvojili su Pero Čotić, Mladen Kežić, Jure Kešina i Ante Klobučić a treće Ante Marević, Goran Ereš, Niko Talajić i Vinko Vučić.

Naslovnica Neretva

Najčitanije

NK Neretva Metković više ne postoji

NK Neretva Metković više ne postoji
Nogometni klub Neretva Metković više ne postoji. Dana 22. ožujka nad tim klubom je otvoren i istog dana zatvoren...
NK Neretva Metković više ne postoji

Najnovije

Prometna nesreća u Dračama na Pelješcu

Prometna nesreća u Dračama na Pelješcu
Oko 15:50 sati došlo je do teže prometne nesreće u Dračama na Pelješcu. U nesreći je sudjelovalo sanitetsko vozi...
Prometna nesreća u Dračama na Pelješcu