Županija Neretva

'ZAKUHAVA' SE POLITIČKA SCENA U METKOVIĆU

HDZ ne želi na izbore s Jambom

'ZAKUHAVA' SE POLITIČKA SCENA U METKOVIĆU

Stipe Gabrić Jambo, nekadašnji gradonačelnik Metkovića i novoizabrani član predsjedništva HSS-a, najavio je kandidaturu za gradonačelnika Metkovića. Međutim zanimljivo je da je spreman od nje odustati i podržati HDZ-ovog kandidata, Dalibora Milana uz uvjet da HDZ i HSS sklope koaliciju u gradu Metkoviću.

Premda je Stipe Gabrić Jambo javno iskazao spremnost na suradnju sa lokalnim HDZ-om sa druge strane nisu blagonakloni prema ovoj Jambinoj ponudi. Naime, Dalibor Milan koji je koncem prosinca preuzeo vođenje metkovskog HDZ-a i koji je službeno kandidat te stranke za gradonačelnika na izborima u svibnju, ističe da HDZ na lokalne izbore u Metkoviću izlazi samostalno te da nikakve predizborne koalicije nisu opcija.

- Samostalno smo ostvarili odličan politički rezultat u gradu Metkoviću za predsjedničke i parlamentarne izbore i sada je pravo vrijeme da pokažemo snagu na lokalnim izborima i vratimo povjerenje građana Metkovića, kazao je Milan.

- Respektiramo podršku svih političkih stranaka u Metkoviću a također pozdravljamo i sve one koji Metkoviću žele dobro. Međutim naš je stav uvelike poznat svim našim članovima a vjerujem i velikoj većini građana Metkovića, zaključio je Milan.
Za sada su službenu gradonačelničku kandidaturu u Metkoviću istaknuli Katarina Ujdur (Most), Dalibor Milan (HDZ) i Stipe Gabrić Jambo (HSS).  
 


 

Naslovnica Neretva

Najčitanije

NK Neretva Metković više ne postoji

NK Neretva Metković više ne postoji
Nogometni klub Neretva Metković više ne postoji. Dana 22. ožujka nad tim klubom je otvoren i istog dana zatvoren...
NK Neretva Metković više ne postoji

Najnovije