Županija Dubrovnik

DURA I SURADNICI NAJAVLJUJU:

USKORO 6. Dani kreativnih i kulturnih industrija Dubrovnika

DURA I SURADNICI NAJAVLJUJU:
Dubrovačka razvojna agencija DURA u suradnji s institucijama, udrugama i pojedincima iz kulturnog, kreativnog i umjetničkog područja djelovanja, a pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika i Ministarstva kulture RH, već šestu godinu zaredom organizira „Dane kreativnih i kulturnih industrija Dubrovnika“ koje će se održati od 13. do 16. studenog 2019. godine.
 
Ciljevi ove manifestacije su poticanje udruživanja, umrežavanje i povezivanje aktera i dionika kulturnog, umjetničkog, kreativnog, gospodarskog i javnog života Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije kroz kreativan i inovativan pristup te razvoj novih ideja i proizvoda.
 
„Dani kreativnih/kulturnih industrija 2019.“ zamišljeni su kao trodnevna manifestacija koja će se ove godine baviti pitanjem identiteta grada u uže definiranom konceptu poimanja i korištenja prostora. Koncept ovogodišnje manifestacije jest prostor kao "PROSTOR (STVARANJA)".  Prostor se sagledava u smislu razvoja dubrovačkog urbanog prostora, zanemarenih prostora, planiranja i zaštite prostora i sl.
 
Ove godine javnosti će se predstaviti niz raznolikih sadržaja namijenjenih kako stručnim osobama tako i široj publici. Riječ je o izložbama, koncertima, tribinama, okruglim stolovima, predstavama, audio izvedbama, promocijama i sl.
 
Jedan dio manifestacije imat će edukativni i radni karakter, stoga će u tom razdoblju biti organizirano nekoliko radionica (medijske i kreativne radionice, radionice razvojnog tipa za organizacije i institucije, alternativni oblici udruživanja te promocije literata i panel rasprava). U večernjim satima bit će organizirane filmske projekcije, kazališne predstave, audio izvedbe, koncerti te posljednje večeri, u subotu 16.11.2019. tradicionalno će biti održan popularni „Art of your Mind powered by PechaKucha“.
 
Svi su dobrodošli i ulaz na događanja je besplatan!
 
Veselimo se zajedničkom druženju.
 
Sve informacije možete dobiti u Dubrovačkoj razvojnoj agenciji DURA-i, kontakt telefon: 020/638 236 ili putem maila: dkki@dura.hr
 
Vaša DURA
 
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

"Meštar" ukrao persijane?!

"Meštar" ukrao persijane?!
Nas sugrađanin (podaci poznati redakciji) požalio nam se da mu je meštar ukrao persijane. Naime, nakon što je po...
"Meštar" ukrao persijane?!