Županija Dubrovnik

DUBROVNIK DOMAĆIN 2. MEĐUNARODNOG KONGRESA ESTETSKE MEDICINE

Estetski stručnjaci odgovaraju na vječno pitanje: kako postati ljepši?

DUBROVNIK DOMAĆIN 2. MEĐUNARODNOG KONGRESA ESTETSKE MEDICINE
Najbolji svjetski i domaći stručnjaci prezentirat će na "The Aesthetic Medicine Congress"-u, u suradnji s British College of Aesthetic Medicine u Hotelu Palace ovog vikenda najnovije trendove u estetskoj medicini, pomlađivanju i oblikovanju lica i tijela. Sudjelovanje u radu kongresa najavilo je oko 400 sudionika, a uz predstavljanje najnovije tehnologije i rezultata istraživanja, iz programa vrijedi izdvojiti i demonstracije uživo, interaktivne panele te predavanja na teme u rasponu od estetske medicine do medicinskog turizma. Osim iz Hrvatske i zemalja regije jugoistoka Europe, sudionici kongresa su iz Velike Britanije, Italije, Republike Irske, Njemačke, Nizozemske, Belgije, Švicarske, Francuske, Grčke, SAD, Meksika, Indije...

Kongres estetske medicine održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Kako smo doznali, najavljen je dolazak eminentnih svjetskih stručnjaka iz oblasti estetske medicine kao Raj Kanodia, Tapan Patel, Matt Stefanelli, Bob Khanna, Herve Raspaldo, Tracy Mountford, Tom van Eijk, Iman Nurlin, Dimitris Sykianakis, Ravi Jain i David Ecclestone. Naravno, nazočit će i poznati hrvatski stručnjaci koji je održati predavanja na teme u kojima su se specijalizirali: Siniša Glumičić, Mario Zambelli, Nikola Milojević, Davor Mijatović, Zoran Žgaljardić, Tomica Bagatin, Željana Bolanča, Aleksandar Milenović, Mladen Duduković i drugi.

Inače, TAMC 2019 je međunarodni estetski kongres koji nudi interaktivni, multidisciplinarni program utemeljen na dokazima i pruža platformu za poticanje razmjene ideja i iskustava, edukaciju, pokretanje intenzivnih rasprava i proširenje mogućnosti za uspostavljanje novih kontakata. Kongres pokriva sve aspekte estetske medicine, a ovogodišnje izdvojene teme su: dermalni fileri protiv starenja i za oblikovanje lica, tretmani za pomlađivanje kože uključujući tretmane matičnim stanicama i krvnom plazmom, estetska ginekologija, produljenje života (gerontologija), oblikovanje tijela i smanjenje masnih naslaga, Botulinum toksin tipa A osnovne i napredne tehnike, upravljanje komplikacijama, anatomija, estetska kirurgija, estetska stomatologija, komunikacija s pacijentima, izgradnja poslovanja i marketing te medicinski turizam.
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Privode se kraju radovi na rivi u Rožatu

Privode se kraju radovi na rivi u Rožatu
Riva ispred Franjevačkog samostana u Rožatu dobiva svoje konačne konture. Izgrađen je novi obalni zid i završeni...
Privode se kraju radovi na rivi u Rožatu

SEIZMOGRAFI ZABILJEŽILI Potres kod Ploča

SEIZMOGRAFI ZABILJEŽILI Potres kod Ploča
Seizmološka služba Geofizičkog odsjeka zabilježila je jutros, u 10 sati i 35 minuta, na seizmografima naknadni, ...
SEIZMOGRAFI ZABILJEŽILI Potres kod Ploča