Županija Dubrovnik

KORISNICI VESELO VJEŽBALI I UČILI S POLICIJOM

Centar za rehabilitaciju Josipovac obilježio Dan policije

KORISNICI  VESELO VJEŽBALI I UČILI S POLICIJOM
Centar za rehabilitaciju Josipovac obilježio Dan policije
 
Korisnike Centra za rehabilitaciju Josipovac jučer je razveselila posjeta pripadnika Postaje granične policije Gruda povodom obilježavanja Dana policije i njihovog zaštitnika sv. Mihovila.

Načelnik Postaje granične policije Gruda, gospodin Matko Klarić je zajedno sa svojim kolegama predstavio pojedine rodove policije i omogućio da svaki korisnik sudjeluje u vježbama koje su pripremili za demonstraciju. Pomoćnik načelnika Marko Čuvalo pojasnio je zaduženja svakog policajca a potom su odradili nekoliko vježbi u koje su uključili i korisnike. Policajac motorista Nenad Kišiček je svakom korisniku koji je želio sjesti na motor omogućio poseban doživljaj. Službenici za zaštitu granica Marko Mohač i Saša Tripunović su upoznali korisnike sa Schengen busom i njegovom opremom dok je vježbu za detekciju droge sa službenim psom Molly korisnicima prikazao Mario Žigić. Svaki korisnik je radosno pristupio vježbama, dok su pojedini isprobavali motor, drugi su sjeli u službeni policijski auto, a poneki su učili stavljati balističke prsluke i kacige. Nakon prezentacije djelatnici Postaje granične policije Gruda su korisnike darovali slikovnicama i bojankama.

V.d. ravnateljica Centra za rehabilitaciju Josipovac, gđa Jelena Đuraš Gleđ ovom prigodom je ugostila pripadnike postaje granične policije Gruda na zajedničkom ručku te u ime djelatnika i korisnika ustanove načelniku Postaje granične policije Gruda, gospodinu Matku Klariću u spomen na ovaj poseban dan udijelila prigodne keramičke poklone koje su korisnici izradili pod vodstvom likovne terapeutkinje Katarine Cvitković.
 
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Udari valovi na Konavoskim stijenama

Udari valovi na Konavoskim stijenama
Kao i mnoga područja na dubrovačkom priobalju tako su i Konavoske stijene bile zapljusnute orkanskim valovima. N...
Udari valovi na Konavoskim stijenama