Županija Dubrovnik

"MOKOŠICA - MJESTO SIGURNOG ŽIVLJENJA"

POZIVAJU SE MOKOŠANI Sjednica Vijeća za prevenciju u ponedjeljak, 29. srpnja - sudjelujte!

U okviru projekta „Mokošica – mjesto sigurnog življenja“, kojeg je osmislila i provodi, u suradnji s lokalnom samoupravom, Policijska postaja Dubrovnik, u ponedjeljak 29. srpnja 2019. godine održat će se sjednica Vijeća za prevenciju Gradskog kotara Mokošica - javljaju iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske.

Predsjednica Vijeća je predsjednica Gradskog kotara Nikolina Pozniak, dok su članovi vijeća tajnik Gradskog kotara, policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik, župnik Župe sv. Obitelji, ravnateljica Osnovne škole Mokošica i članovi vijeća Gradskog kotara Mokošica.

Na sjednici Vijeća će se raspravljati o sigurnosnim i komunalnim problemima u Novoj Mokošici. Sjednica Vijeća za prevenciju ovog Gradskog kotara biti će 29. srpnja 2019. godine u 20.00 sati u prostorijama Osnovne škole Mokošica. Sjednice Vijeća su otvorene za javnost i  mogu prisustvovati svi građani ovog gradskog naselja. Posebno se pozivaju predstavnici stanara stambenih zgrada u Novoj Mokošici da sudjeluju u radu Vijeća.
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije