Županija Dubrovnik

OLDTIMERI NA STRADUNU

FOTO: Pogledajte ljepotice i ljepotane iz kluba 30 plus!

OLDTIMERI NA STRADUNU

Dubrovčani i brojni turisti danas su uživali u atrakciji kuja je zahvaljujući oldtimer clubu Dubrovnik postala novom tradicijom i atrakcijom našeg grada. Nakon okupljanja u luci Gruž, starodobni su automobili, popularni "oldtimeri", načinili đir do povijesne jezgre u poslije đira najjepšpm ulicom svijeta parkirali se na Stradunu.
Oldtimeri sum predvođeni gosparom Pericom Deranjom i njegovom 70 godina starom fiat balillom načinili ritualni krug od Vrata do Ploča do Velike Onofrijeve fontane i potom se parkirali od Cele do KLunićeve ulice. Sporu i atraktivnu vožnju ukupno 26 vozila starijih od 30 godina videokamerama i fotoaparatima te andropid- mobitelima snimali su i ovjekovječili mnogi turisti. Oni su iskoristili prigodu i u ovo rano poslijepodne porazgovarati s vlasnicima koji su došli iz cijele Hrvatske te susjedne Bosne i Hercegovine.
Mnogi su zaželjeli fotografirati se uz oldtimere te pogledati u njihovo srce, pogonski stroj koji im još besprijekornu kuca i pokreće ih. A kako je danas bilo na Stradunu pogledajte u fotogaleriji naših nenadmašnih fotoreportera, doajena s objektivom Željka Tutnjevića i njegova mlađeg kolege Tonćija Plazibata, fotoreportera HANZA medie. 

Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Thompson na Stradunu 6. prosinca

Thompson na Stradunu 6. prosinca
Grad Dubrovnik za Dan dubrovačkih branitelja, 6. prosinca, organizira na Stradunu koncert Marka Perkovića Thomps...
Thompson na Stradunu 6. prosinca