Vijesti Turizam i gospodarstvo

ZAOKRUŽEN NIZ TURISTIČKIH PRIZNANJA ZA 2019. GODINU

OSVOJENA PRESTIŽNA NAGRADA Turistički cvijet u kategoriji Malo misto za Cavtat

ZAOKRUŽEN NIZ TURISTIČKIH PRIZNANJA ZA 2019. GODINU
U  sklopu Dana hrvatskog turizma koji se u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore održavaju ovih dana u Slavoniji, Cavtat je osvojio prvo mjesto - Turistički cvijet u kategoriji Malo misto. Ovom prestižnom nagradom Cavtat  je na najbolji način zaokružio niz priznanja osvojenih u 2019. godini.
Cavtat je započeo niz ovogodišnjih nagrada ušavši među Top 10 European Best Destinations  u kategorijima  „Najbolja romantična destinacija“ i „Najbolja destinacija za ljubitelje prirode“

Nakon toga je slijedila još jedna međunarodna nagrada Srebreni cvijet u organizaciji svjetske krajobrazne asocijacije Communities in Bloom – CIB čiji su dobitnici proglašeni na završnoj ceremoniji održanoj prošlog vikenda u kanadskom gradu Yarmouthu.

Ovim međunarodnim nagradama Cavtat je  sinoć u Vinkovcima pridružio i jednu hrvatsku osvojivši prvo mjesto – Turistički cvijet u kategoriji Autentična primorska destinacija Malo misto.

Općina Konavle i Turistička zajednica općine Konavle čestitaju svim turističkim djelatnicima, komunalnim službama kao i svima koji su svojim radom doprinjeli ovim vrijednim priznanjima koja nas obvezuju za daljnji predan rad na podizanju kvalitete naše turističke ponude.
 
loading...
Naslovnica Turizam i gospodarstvo

Najčitanije

Odustali pred ciljem, ali ne žale

Odustali pred ciljem, ali ne žale
Ova grupa mladih turista stigla je sa sjevera Europe, iz Poljske. To su autostoperi kojima je cilj što brži dola...
Odustali pred ciljem, ali ne žale

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!
Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu imaju novog vlasnika, kinesku korporaciju HNA Tourism group. Potkraj rujna fina...
Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Najnovije