Vijesti Turizam i gospodarstvo

VODEĆA HRVATSKA TURISTIČKA KOMPANIJA

Valamar u Metkoviću i Pločama predstavlja nove prilike za zapošljavanje

VODEĆA HRVATSKA TURISTIČKA KOMPANIJA
Vodeća hrvatska turistička kompanija će u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje svim potencijalnim zaposlenicima predstaviti otvorena radna mjesta i prednosti rada u Valamar Rivieri Metković, 9. siječnja 2019. - Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu ove godine otvara 400 novih radnih mjesta. U visokoj sezoni 2019. godine zapošljavat će gotovo 7.000 djelatnika u hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.
Naime, Valamar Riviera u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje predstavit će u Metkoviću i Pločama sutra, 10. siječnja, otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u najvećoj hotelskoj kompaniji u Hrvatskoj. Posjetitelji će tako imati priliku saznati detalje o uvjetima rada, smještaju te mogućnostima razvoja karijere u turizmu.

Predstavljanje će se u Metkoviću održati u sali Gradskog kulturnog središta Metković s početkom u 9 sati te isti dan u Pločama u prostorijama HZZ-a u 13 sati.

Valamar Riviera pozicionirala se kao najpoželjniji poslodavac u turizmu. Svim zaposlenicima osigurava minimalno 5.000 kuna neto primanja za odrađeni puni fond sati, kao i brojne interne i vanjske obrazovne programe, edukacije i seminare koji su izuzetno važni za razvoj karijere u Valamaru. Uz to, svim sezonskim radnicima koji u Valamarove destinacije dolaze raditi iz drugih dijelova Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj te tri obroka dnevno na teret poslodavca.

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2019. godinu nudi 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i gotovo 300 novih ugovora za stalni radni odnos. Također, s ciljem dodatnog razvoja karijere u turizmu, Valamar provodi čak 21 program nagrađivanja zaposlenika, osigurava više od 22 sata edukacija i treninga po zaposleniku te redovne stimulacije.

U prilog činjenici da su Valamarove vrijednosti prepoznate govori i podatak da je Valamar Riviera TOP Poslodavac u turizmu u Hrvatskoj prema istraživanju portala MojPosao.
 
Naslovnica Turizam i gospodarstvo

Najčitanije

Odustali pred ciljem, ali ne žale

Odustali pred ciljem, ali ne žale
Ova grupa mladih turista stigla je sa sjevera Europe, iz Poljske. To su autostoperi kojima je cilj što brži dola...
Odustali pred ciljem, ali ne žale

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!
Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu imaju novog vlasnika, kinesku korporaciju HNA Tourism group. Potkraj rujna fina...
Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Najnovije

Prometna nesreća u Dračama na Pelješcu

Prometna nesreća u Dračama na Pelješcu
Oko 15:50 sati došlo je do teže prometne nesreće u Dračama na Pelješcu. U nesreći je sudjelovalo sanitetsko vozi...
Prometna nesreća u Dračama na Pelješcu