Vijesti Mišljenja

DV

Je li Nostradamus još u 16. stoljeću predvidio požar u crkvi Notre - Dame?

ZANIMLJIVOST
Poklonici Nostradamusa u njegovim su zapisima pronašli predskazanje stravičnog požara koji je u ponedjeljak gotovo uništio parišku Notre Dame. Veliki požar zahvatio je 850 godina staru katedralu. Simbol Francuske i najposjećenija turistička atrakcija u toj zemlji gorjela je 16 sati prije nego što su vatrogasci ugasili vatru, donosi 100posto.

Poznati prorok govori o uvodu u 'povratak zla koje tek dolazi'. U svojim stihovima kaže da će emocionalno najviše biti pogođene Francuska i Italija. Britanska astrologinja Jessica Adams citirala je stihove u kojima je Nostradamus, prema njezinom vjerovanju, previdio požar Notre Dame:
 
Glave Ovna, Jupitera i Saturna, 
Vječni Bog koji promjene će se događati?
Nakon mnogo vremena zlo će se vratiti, 
Francuska i Italija, koje emocije ćete proživljavati?
 
U emocijama koje Nostradamus spominje u svojim stihovima mnogi su pronašli poveznicu s izjavom francuskom predsjednika Emmanuela Macrona, koji je u obraćanju javnosti kazao da je Notre Dame naša zajednička povijest.

No, postoji jedno njegovo puno gore proročanstvo od kojeg suvremeno društvo strahuje, a to je da se sprema krvavi Treći svjetski rat koji će trajati trideset godina, donosi 100posto
 
Naslovnica Mišljenja

Najčitanije

Umjerena opasnost od toplinskog vala

Umjerena opasnost od toplinskog vala
Za Dubrovačko-neretvansku županiju za četvrtak 22. i petak 23. kolovoza prognozirana je umjerena opasnost, dok z...
Umjerena opasnost od toplinskog vala