Vijesti Kultura

DANI OTVORENIH LAZARETA

Lerova premijera 'Sivo na golubove'

DANI OTVORENIH LAZARETA
Studentski teatar Lero pripremio je za program „Lazareti –kreativna četvrt Dubrovnika“ uz Dane otvorenih Lazareta premijeru igrokaznog recitala „Sivo na golubove“ u režiji Davora Mojaša. Radi se o izvedbi koja se naslanja na ranije Lerove predstave ali i koja je posebno promišljana za ovaj lazaretski projekt i novi stalni Lerov scenski prostor u osmoj lađi Lazareta. Izvedba je 31. srpnja 2019. u 21 sat uz besplatan ulaz.

Režija i dramatizacija: Davor Mojaš/Kostimografija i organizacija: Ksenija Medović/Oblikovanje svjetla i ton: Antonio Ljubojević/Realizacija scene i tehničko vodstvo: Mato Brnjić/Tonska montaža: Viktor Lenert/Realizacija kostima: Ozrenka Kaliterna/Grafičko oblikovanje: Nora Mojaš
Nastupaju: Jasna Held, Ksenija Medović, Zvončica Šimić, Ana Petrović, Melko Dragojević, Rela Petric, Mislav Stanković, Katarina Ruščić, Paula Japunčić, Dario Gverović.

Inače, Studentski teatar Lero nastupit će na 70. Dubrovačkim ljetnim igrama 15. i 19. Kolovoza s predstavom „Kaplje“ Davora Mojaša također u svom novom prostoru u Lazaretima.
loading...
Naslovnica Kultura

Najčitanije

Najnovije

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave
Upravno vijeće Županijske lučke uprave Korčula raspisalo je javni natječaj za ravnatelja. Mandat od četiri godin...
Traži se ravnatelj županijske lučke uprave