Vijesti Kultura

U HOTELU EXCELSIOR

Marko Tolja oživio glazbene uspomene pedesetih

U HOTELU EXCELSIOR

Sofisticirani prostor Hotela Excelsior oživio je uspomene na glazbeni izričaj pedesetih godina prošloga stoljeća čije je izvedbe interpretirao riječki glazbenik Marko Tolja uz pratnju Jazz orkestra HRT-a i dirigenta Andreasa Marinella. Tolja, čiji je vintage stil došao do punog izražaja u suradnji s jazz orkestrom predstavio je skladbe sa zajedničkog albuma 'Stavi pravu stvar na pravo mjesto' koji je snimljen u swing maniri. Klasični, tzv. retro-zvuk podarili su hitovima Bijelog Dugmeta, Parnog valjka, Aerodroma, Nene Belana, Majki, Tonija Cetinskog, Urbana…
Dubrovačka publika uživala je u Toljinim izvanrednim vokalnim sposobnostima, šarmantnim i originalnim nastupom te jednostavnošću kojom izvodi i najzahtjevnije glazbene dionice.
Koncert Marka Tolje i Jazz orkestra HRT-a održan je u sklopu programa 'Zvijezde pod zvijezdama' koju Jadranski luksuzni hoteli organiziraju trinaest godina zaredom tijekom ljetnih mjeseci.
Sljedeći koncert u sklopu programa je koncert Urban & 4 koji će se održati 11. kolovoza u Vala Beach Club-u Hotela Dubrovnik Palace.

Naslovnica Kultura

Najčitanije

Najnovije