Vijesti Kultura

UMJETNIČKA ŠKOLA LUKE SORKOČEVIĆA

Katarina Šnajder promovirana u zvanje profesor mentor

UMJETNIČKA ŠKOLA LUKE SORKOČEVIĆA

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održat će se 13. travnja 2017. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i to u dva dijela: u 11 sati (I. dio) i 14 sati (II. dio).

Među promoviranim odgojno-obrazovnim djelatnicima  i prof.  Katarina Šnajder, dugogodišnja profesorica klavira u Umjetničkoj školi Luke Sorkočevića . Ova promocija predstavlja još jedan u nizu mnogih uspjeha koje je prof. Šnajder postigla tijekom svog dugogodišnjeg predanog pedagoškog rada s generacijama učenika ove škole. 

Promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Hvala poštovana kolegice što svojom stručnošću, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređujete nastavni proces poučavanja te našu školu činite još boljom, poručuje ravnatelj škole Dživo Brčić. 

loading...
Naslovnica Kultura

Najčitanije

Najnovije

Udari valovi na Konavoskim stijenama

Udari valovi na Konavoskim stijenama
Kao i mnoga područja na dubrovačkom priobalju tako su i Konavoske stijene bile zapljusnute orkanskim valovima. N...
Udari valovi na Konavoskim stijenama