Vijesti Crna kronika

FOTO: PRIVOĐENJA U DRŽAVNO ODVJETINŠTVO

U Državno odvjetništvo privedeni vozač i vlasnik agencije zbog sumnje da su u autobusu švercali 340 kilograma marihuane
 

FOTO: PRIVOĐENJA U DRŽAVNO ODVJETINŠTVO
Vozač Branimir M.(40) kojeg se sumnjiči da je 22. kolovoza, u popodnevnim satima u turističkom autobusu dubrovačkih registarskih oznaka preko GP Karasovići pokušao prokrijumčariti 341.8 kilograma marihuane priveden je u Državno odvjetništvo jutros oko 9:30 sati. Nedugo potom priveden je i  vlasnik turističke agencije Nikola.Č. (34).

Podsjetimo jučer je u Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj održana konferencija za novinare na kojoj je voditelj Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica predstavio zaplijenjenu marihuanu te pojasnio kako je spriječeno njezino krijumčarenje. 

 - U četvrtak oko 15:30 sati na Graničnom prijelazu Karasovići iz pravca Crne Gore pristupio je autobus dubrovačkih registracijskih oznaka, registriran na turističku agenciju iz Dubrovnika, a njime je upravljala muška osoba iz Dubrovnika. Svojom nervozom je odmah pobudio sumnju, a policijski službenici su primijetili 17 crnih torbi. Kada su ga upitali što sadrže, vozač je kazao kako je to sportska oprema momčadi iz Brazila koju je vozio u Crnu Goru- kazao je novinarima Tikvica.

 
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Uvjetno osuđen zbog nesreće iz nehaja

Uvjetno osuđen zbog nesreće iz nehaja
Zbog toga što je kao sudionik cestovnog prometa, kršenjem propisa iz nehaja izazvao prometnu nesreću u kojoj je ...
Uvjetno osuđen zbog nesreće iz nehaja