Vijesti Crna kronika

POLICIJA POTVRDILA SINOĆNJI INCIDENT

Alkoholizirani Australac galamio, od građana i komunalnih redara tražio marihuanu!

POLICIJA POTVRDILA SINOĆNJI INCIDENT
Policijaka uprava dubrovačko- neretvanska potvrdila je sinoćnji incident u povijesnoj jezgri Grada, nakon kojeg je uhićen i u Policijsku postaju Dubrovnik, odnosno u Villa Palmu priveden državljanin Australije.

Prema riječima policije, Australac (43) je, vidno alkoholiziran, narušavao je javni red i mir, skidao se gol i ispred jednog restorana na Prijekome galamio i vrijeđao policijske službenike kojio su po dojavi građana oko 22,30 sati stigli na intervenciju. Građani su nam ispričali kako je prije dojave Australac alkoholiziran bauljao ulicama Grada, ponajviše po Prijekom i Boškovićevoj ulici (Od Buže) te galamom uznemiravao sugrađane i turiste. U trenucima kad bi se smirio, prilazio je gostima caffe- barova i restorana te tražio da ga upute gdje i kako može nabaviti joint, odnosno marihuanu.

Koliko je doista bio alkoholiziran možda najbolje ilustrira podatak da je marihuanu tražio i od gradskih komunalnih redara koji su u tom trenutku bili obučeni u službenu odoru! Pri tome, nije se obazirao na opomenu redara kako su oni službeni predstavnici gradske uprave te da mu nikako ne mogu pomoći u pronalasku narkotika, uporabu kojih nikako ne podržavaju.

Australac je bio uporan i nakon toga neartikulirano vikao, a tijekom intervencije došlo je i do nagravanja s policijom kojima je odbio dati osobne dokumente.

Potvrđeno nam je kako kriminalističko istraživanje još traje.
loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

SEIZMOGRAFI ZABILJEŽILI Potres kod Ploča

SEIZMOGRAFI ZABILJEŽILI Potres kod Ploča
Seizmološka služba Geofizičkog odsjeka zabilježila je jutros, u 10 sati i 35 minuta, na seizmografima naknadni, ...
SEIZMOGRAFI ZABILJEŽILI Potres kod Ploča

Voda u Gornjim selima nije za piće

Voda u Gornjim selima nije za piće
Pregledom terena izmjerena je povišena mutnoća na području Gornjih sela te se tamo voda ne preporučuje za piće. ...
Voda u Gornjim selima nije za piće