Vijesti Crna kronika

UHIĆENJE NA MCGP KARASOVIĆI

Djukan R. čeka izručenje Njemačkoj

UHIĆENJE NA MCGP KARASOVIĆI
Prema europskom uhidbenom nalogu kojeg je raspisao INTERPOL Njemačke, na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići na Debelom Brijegu, pri pokušaju ulaska u Hrvatsku iz smjera Crne Gore uhićen je crnogorski državljanin Djukan R. (47), inače stanovnik Berana, na sjeveru susjedne države.

Prema riječima Pera Miloglava, glasnogovornika Županijskog suda u Dubrovniku, njemačko pravosuđe traži Djukana R. zbog osnovane sumnje da je u jesen 2018. godine, kao sudionik kriminalne grupe, u njemačkom gradu Saarburgu počinio provalnu krađu u jednu obiteljsku kuću. Navodno su s njim bila još dvojica pomagača, a grupa je tom prilikom ukrala u gotovini 3.000 eura te po dva zlatna prstena i broša, kao i dvije zlatne narukvice.

Djukanu je određen ekstradicijski pritvor radi predaje Njemačkoj. Kako smo uspjeli doznati, uhićenik se suglasio s izručenjem, što znači da će postupak ekstradicije ići prema pojednostavljenom, odnosno ubrzanom postupku. Do izručenja bit će na skrbi zatvora u Dubrovniku.
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Lapadska uvala u znaku fjake

Lapadska uvala u znaku fjake
Na fotografijama koje je načinila Brnka Mumalo uočljivo je kako su vrućina i fjaka zahvatile kupače i šetače u u...
Lapadska uvala u znaku fjake

Otvoren Festival viteških igarda

Otvoren Festival viteških igarda
Festival viteških igara Korčula je sinoć otvoren mimohodom viteških udruženja otoka Korčule ulicama grada Korčul...
Otvoren Festival viteških igarda