Vijesti Crna kronika

PROMETNA NESREĆA U ZAGREBU U KOJOJ JE BIO VLAHO ARBULIĆ

Ozlijeđen sin Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović

PROMETNA NESREĆA U ZAGREBU U KOJOJ JE BIO VLAHO ARBULIĆ
'Prošao je kroz crveno i udario nas, mali ima teške ozljede, hrabar je i pri svijesti, Tanja i ja smo uz njega': Vlaho Arbulić iznio detalje prometne nesreće u kojoj je stradao sin Gorana Ivaniševića

- U šoku smo i samo smo fokusirani na to da se mali što prije oporavi i bude dobro. Ima ozljede glave koje su kvalificirane kao teške, no liječnici su optimistični i nadamo se pozitivnom ishodu, potresenim nam je glasom kazao mladi glazbenik Vlaho Arbulić koji se trenutno s djevojkom Tanjom Dragović nalazi u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici gdje se oporavlja 12-godišnji dječak, donosi Slobodna Dalmacija.

- U trenutku sudara bio je izrazito hrabar i pri svijesti. Moram se zahvaliti ljudima koji su nam priskočili u pomoć. Samo mi je bilo važno da Emanuel bude dobro, nakon sudara otvorili su se zračni jastuci, a ja sam istog trenutka skočio prema njemu, primio ga u naručje i izveo vani. U autu smo bili samo nas dvojica, išao sam po njega nakon što mu je završio trening.
Vozio sam zelenim valom i onda je to vozilo prošlo kroz čisto crveno, udarilo me i odbacilo u zid. Nije me briga za štetu, samo nam je Emanul u mislima i njegov oporavak, ponavlja nam Vlaho koji nam je rekao i kako dječakov otac, naš teniski as Goran Ivanišević trenutno nije u Hrvatskoj, ali će se uskoro vratiti kako bi bio uz sina, donosi Slobodna Dalmacija.
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Band Izae uz novo izdanje!

Band Izae uz novo izdanje!
Glazbeno - scenski kolektiv Izae iz Dubrovnika prepoznato djeluje na kulturno - umjetničkoj sceni od 2005. godin...
Band Izae uz novo izdanje!