Vijesti Crna kronika

ISTRAŽNI CENTAR ŽUPANIJSKOG SUDA U DUBROVNIKU

Istražni zatvor obiteljskom nasilniku

ISTRAŽNI CENTAR ŽUPANIJSKOG SUDA U DUBROVNIKU
Zbog počinjenih kaznenih djela povrede prava djeteta i nanošenja tjelesnih ozljeda djetetu, kao i zbog opasnosti od ponavljanja navedenih kaznenih djela, dežurni istražni sudac Županijskog suda u Dubrovniku odredio je 30 dana istražnog zatvora cavtatskom taksistu J.R.(36).

Spomenuta kaznena djela obiteljskog nasilja taksist je počinio svome desetogodišnjem sinu nakon što mu je u igri oštetio mobitel.

Naime, dječaka je tada više puta udario po glavi i tijelu, vrijeđao ga te istjerao iz kuće. Prema riječima glasnogovornika dubrovačkog Županijskog suda, suca Pera Miloglava, kada se dječak vratio u kuću, otac ga je ponovno počeo divljački udarati te je dijete zadobilo više tjelesnih ozljeda glave, vrata, lica, leđa i nogu.

Incident se dogodio 8. ožujka, ali se tek sada za njega doznalo. U vrijeme kada se to događalo, majka nije bila u stanu, a kad se vratila i vidjela sina, pozvala je policiju koja je prema obiteljskom nasilniku promptno reagirala.

Navodno se posumnjalo na unutarnje krvarenje te je dijete odvedeno i na Pedijatriju Opće bolnice Dubrovnik. Međutim, tamo se pokazalo kako te sumnje, srećom, nisu utemeljene. Jednako neslužbeno doznajemo i to kako roditelji nisu razvedeni ali žive odvojeno i da je na dan incidenta dijete bilo u posjetu ocu.
loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Zatonjani, bez vode ste do 22 sata

Zatonjani, bez vode ste do 22 sata
Došla je važna obavijest iz Vodovoda Dubrovnik. Zbog sanacije kvara na vodoopskrbnoj mreži do 22.00 sata bez vod...
Zatonjani, bez vode ste do 22 sata