Vijesti Crna kronika

PREKO GRANICE

Iz gaćica izvadio 3 pvc vrećice s 31,5 grama marihuane

PREKO GRANICE
Na međunarodnom graničnom prijelazu Metković, policija je jučer imala posla s mladim, 24-godišnjim državljaninom Srbije kojem je tijekom pregleda vozila srbijanskih nacionalnih oznaka zapljenjen 31,5 gram marihuane.

"Pregledom vozila i osobe koja je pristupila graničnoj kontroli, isti je iz donjeg rublja izvadio i predao 3 pvc vrećice s ukupno 31,5 grama marihuane. Droga je oduzeta, dok je navedena osoba uz kaznene prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dovedena pritvorskom nadzorniku", priopćila je Davorka Bečić, glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

U proteklih tjedan dana, policija je kod 17 osoba pronašla manje količine marihuane, amfetamina, kokaina i tableta koje se nalaze na popisu droga. Radi se o pet hrvatskih i 12 stranih državljana kod kojih je droga pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole i na području Dubrovnika i Opuzena. Droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani su prekršajno sankcionirani po Zakonu o suzbijanju droga, navodi Bečić.
loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

IMA OZLIJEĐENIH Prometna nesreća u Ljutoj

IMA OZLIJEĐENIH Prometna nesreća u Ljutoj
U poslijepodnevnim satima došlo je do prometne nesreće u Konavlima, točnije kod mjesta Ljuta. Kako su nam rekli ...
IMA OZLIJEĐENIH Prometna nesreća u Ljutoj