Vijesti Crna kronika

VATRA POD KONTROLOM

VATROGASCI U AKCIJI Gorjelo u Glušcima, Ponikvama i na Ivanici

VATRA POD KONTROLOM

Tijekom jučerašnjeg dana u Županijski centar 112 stigle su tri dojave o požarima. U 11:36 zaprimljena je dojava o požaru na otvorenom prostoru kod mjesta Glušci, na brdskom nepristupačnom terenu na granici s BiH. Na terenu je 10 vatrogasaca s 3 vozila JVP Metković. Na zahtjev Županijskog vatrogasnog zapovjednika u vremenu od 11:36 do 12:30 jedan Air traktor gasio je požar, a pripadnici JVP Metković nastavili su polijevati rubne djelove požarišta veličine 500 metara kvadratnih.

U 10:07  zaprimljena je dojava o požaru na motornom vozilu, koji se proširio na otvoreni prostor , tj. šumu na području Ponikava. Izvješteni su DVD Ston i Policijska postaja Ston. Požar je ugašen u 12:00. U gašenju požara sudjelovali su DVD Ston , DVD Putniković i DVD Ponikve, a opožareno je 3000 m2.

U 19:45 zaprimljena je dojava o požaru na otvorenom prostoru u BiH između mjesta Uskoplje i Ivanica, a u blizini graničnog prijelaza Gornji Brgat. Požar nadziru JVP Dubrovački vatrogasci i DVD Župa dubrovačka, te gase dijelove koji zaprijete prelasku na teritorij RH.

loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Zatonjani, bez vode ste do 22 sata

Zatonjani, bez vode ste do 22 sata
Došla je važna obavijest iz Vodovoda Dubrovnik. Zbog sanacije kvara na vodoopskrbnoj mreži do 22.00 sata bez vod...
Zatonjani, bez vode ste do 22 sata