Vijesti Crna kronika

JESTE LI GA VIDJELI?

Obitelj traži Belgijanca koji im se zadnji puta javio iz Dubrovnika

JESTE LI GA VIDJELI?

Prijatelji i obitelj putem društvenih mreža još traže Belgijaca po imenu Gert-Jan Dobbelaere koji im se zadnji puta javio krajem srpnja iz Dubrovnika. Njegova obitelj zadnji put se s njim čula 27. srpnja, a nazad za Belgiju trebao je ići 31. srpnja, ali nikada nije stigao. U policijskoj upravi Dubrovačko neretvanskoj danas su nam potvrdili kako ovaj nestanak nije prijavljen ovdašnjoj policiji iako rodbina putem facebooka još za njime traga. Ukoliko ste vidjeli ili bilo što znate o ovome mladome Belgijancu javite se i pomozite obitelji.
Evo što je na svom fb profilu napisao njegov brat Steven Dobbelaere.
Dragi prijatelji i poznanici Gert-Jan Dobbelaere,
Je li netko nedavno od vas vidio ili čuo za moga brata? Je li vam rekao nešto o njegovim planovima putovanja za nadolazeće dane?
Posljednji put kad smo se čuli bilo je to 27. srpnja i bio je u tom trenutku u Dubrovniku.  Viđen je u Sarajevu 29. srpnja, planirao je vratiti se 31. srpnja, ali još nije.
Vozio je Volkswagenov polo s belgijskom registracijskom oznakom ACF-766.
Ako imate bilo kakve informacije, pošaljite u inbox ili pošaljite e-mail na steven.dobbelaere@hotmail.com. Ako ne, dijeljenje ove objave je također dobar način da nam pomognete, napisao je Steven Dobbelaere na facebook-u.
 

loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

KORČULA ima prvi half Ironman

KORČULA ima prvi half Ironman
Srednje dugi triatlon službeni je hrvatski naziv utrke koja je u svijetu poznata i zaštićena pod nazivom half Ir...
KORČULA ima prvi half Ironman