Sport Vaterpolo

VATERPOLO NA DUBROVAČKI NAČIN

MAGLA, MAGLA, SVUDA OKO NAS Digla se prašina u Gružu, ali ne zbog vaterpola!

VATERPOLO NA DUBROVAČKI NAČIN
Vaterpolo utakmica u Gružu u 'magli', ali nije meterološka pojava 'posjetila' dubrovački bazen, niti se on 'nakon sto godina' našao u dimu zbog pirotehnike, već je njegovim zrakom 'zavladala prašina'. Počeli su radovi na uređenju prostora bivšeg hotela Stadion. Dio uređenih prostora trebao bi sutra koristiti Grad Dubrovnik, Javna ustanova športski objekti Dubrovnik, sportski klubovi i udruge, u jednom dijelu otvorit će se i prvi muzej vaterpola, a dio će biti hostel, koji će se ponuditi u koncesiju.

Ruše se sad stari zidovi prostorija izgrađenih prije pola stoljeća (Bazen u Gružu je otvoren 1961. godine), a kako je netko očito zaboravio kakvi uvjeti moraju biti na gradilištu, prašina je 'okupirala' unutrašnjost bazena. U uvjetima 'slabe vidljivosti', veći je problem štetno djelovanje prašine, prvo su igrali Mornar BS i OVK POŠK, a u 11.30 sati skočit će u bazen Jug Adriatic osiguranje i Solaris. Ta četiri sastava se bore za prva dva mjesta koja vode na završni turnir Kupa Hrvatske, a svi skupa u Gružu, službene osobe, gledatelji, s prašinom.

Za nadati se kako će netko nešto što prije poduzeti te riješiti problem. Za vrijeme prve utakmice dana uvjeti nisu bili idealni. 
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije