Sport Vaterpolo

VATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA JUNIORE Mornarima zlato, Žapcima srebro, a Bankarima bronca u Gružu

VATERPOLO
Primorje EB je u posljednjoj utakmici turnira Kupa Hrvatske dobilo Mornar BS, koji je uoči posljednjeg 3. kola osigurao naslov pobjednika. Riječki sastav je uspjehom protiv splitskog sastava preskočio na kraju domaćina, Jug Croatia osiguranje te osvojio brončanu medalju. Srebro je pripalo zagrebačkoj Mladosti, koja je kao i riječki sastav osvojila četiri boda. Njihov međusobni ogled je završio bez pobjednika te se u obzir uzimala ukupna pogodak razlika, a tu je zagrebačka momčad bila uspješnija.

Marko Miškić iz Mladosti je izabran za najboljeg vratara, Tin Brubnjak iz Primorja EB ponio je naslov najboljeg strijelca (11 pogodaka), a za najboljeg igrača izabran je Duje Akrap iz Mornara BS. Trofej Fair play ponijela je HAVK Mladost. Sandro Sukno je nagradio najbolje pojedince, Tomislav Dumančić, predsjednik Jug CO, uručio je pokal za Fair play te za prvo mjesto. Najuspješnije momčadi nagradili su još Perica Bukić i Frane Mitrović.

SEMAFOR
Četvrtak, 29. kolovoza, 1. kolo:
HAVK Mladost - Primorje EB 8:8, Jug CO - Mornar BS 8:9, petak, 30. kolovoza, 2. kolo: Mornar BS - HAVK Mladost 10:9, Jug CO - Primorje EB 15:8, 3. kolo: Jug CO - HAVK Mladost 5:9, Mornar BS - Primorje EB 8:11.

POREDAK
1. Mornar BS
6 bodova (27:28), 2. HAVK Mladost 4 boda (26:23), 3. Primorje EB 4 boda (27:31), 4. Jug CO 3 boda (28:26).
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Obnovljen sportski teren na Gromači

Obnovljen sportski teren na Gromači
Završeni su radovi na obnovi sportskog terena na Gromači. Radovi su obuhvatili sanaciju 100 kvadratnih metara as...
Obnovljen sportski teren na Gromači