Sport Vaterpolo

VATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA KADETE Ništa od polufinala

VATERPOLO
Izgubili su Jugaši razigravanje za polufinale od OVK POŠK s 13:9 te će uz nastavku igrati za plasman od 5. do 8. mjesta na završnom turniru Kupa Hrvatske za kadete, koji se igra u Zagrebu. Jugaši su bili drugi u skupini 'B', s dvije pobjede (Medveščak i Mornar BS) i jednim porazom (Primorje EB), a OVK POŠK treći u skupini 'A' s jednom pobjedom (Solaris) i dva poraza (splitski Jadran i HAVK Mladost).

Momčad trenera Aljoše Lončarića bolje je otvorila utakmicu. Povela s 2:0, 3:1 te dobila prvu četvrtinu s 5:3, ali nakon toga splitska momčad je nanizala tri pogotka te prvi put povela. Jugaši su izjednačili te se na poluvrijeme otišlo rezultatom 6:6, ali početkom nastavka opet 3:0 OVK POŠK, koji je početkom posljednje četvrtine imao i pet pogodaka viška.

Pogotke za Jug CO protiv OVK POŠK postigli su Mauro Prkoča, Ivuša Burđelez i Vlaho Pavlić po dva, a po jedan Jakov Cvjetković, Marko Glavinić i Jure Jarak.

U polufinalu će igrati splitski Jadran i OVK POŠK te Primorje EB i HAVK Mladost, a u razigravanju za poredak od 5. do 8. mjesta Jug CO protiv Medveščaka, a Mornar BS protiv Solarisa. 
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave
Upravno vijeće Županijske lučke uprave Korčula raspisalo je javni natječaj za ravnatelja. Mandat od četiri godin...
Traži se ravnatelj županijske lučke uprave