Sport Vaterpolo

VATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA KADETE Za polufinale protiv OVK POŠK

VATERPOLO
Jugaši su dobili Mornar BS u zadnjem kolu natjecanja u skupini 'B' završnog turnira Kupa Hrvatske za kadete, koji se igra u Zagrebu, i to su u odluci, tko će biti drugi, a tko treći u skupini, ostvarili uvjerljiv uspjeh - 13:3, koji su osigurali već u drugoj četvrtini u kojoj su bili bolji sa čak 7:0.

Momčad trenera Aljoše Lončarića je u skupini prvo savladala Medveščaka s 11:7, a potom u 2. kolu izgubila od aktualnih prvaka, Primorja EB, s 13:7, te će kao drugoplasirani sastav skupine 'B' razigravati za plasman u polufinale protiv OVK POŠK, sastava koji je zauzeo treće mjesto u skupini 'A'.

Splitski Jadran, koji je bio najbolji u skupini 'A', te Primorje EB, pobjednik skupine 'B', izravno su se plasirali u polufinale. Jug CO, inače aktualni doprvak, ako bude uspješniji od OVK POŠK igrat će za finale protiv splitskog Jadrana, a ako izgubi ide u borbu za plasman od 5. do 8. mjesta. Primorje EB čeka u polufinalu pobjednika ogleda između drugoplasiranog sastava skupine 'A' (HAVK Mladost) i trećeplasiranog sastava skupine 'B' (Mornar BS).   

Mauro Prkoča i Vlaho Pavlić s po tri pogotka bili su prvi strijelci Jug CO protiv Mornara BS, po dva su postigli Jakov Cvjetković, Ivuša Burđelez i Marko Glavinić, a jedan Zvonimir Miloglav. Nikša Brzica je imao pet obrana. Još su igrali: Stjepan Brajović, Bruno Bobić, Marko Piplica, Jure Jarak, Davor Paviša, Nikola Balić i Lukša Čagalj.

FOTO Aljoša Lončarić, trener kadeta Jug CO
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave
Upravno vijeće Županijske lučke uprave Korčula raspisalo je javni natječaj za ravnatelja. Mandat od četiri godin...
Traži se ravnatelj županijske lučke uprave