Sport Vaterpolo

VATERPOLO

BRONCA OSTALA U ZAGREBU Dobili Mladost u skupini, ali ne i za treće mjesto

VATERPOLO
Mlađi kadeti Jug Croatia osiguranja zauzeli su četvrto mjesto na završnom turniru Kupa Hrvatske, koji se igrao na zagrebačkoj Šalati. Nakon što su kasno sinoć poraženi u polufinalu od aktualnog prvaka, Primorja EB, sa 14:9, danas prijepodne su izgubili od zagrebačke Mladosti za treće mjesto sa 17:11.

Podsjetnik, u skupini su mlađi kadeti Jug CO, aktualni doprvaci Hrvatske, nadigrali Mladost, i to sa 13:7. Tada su sa sve tri pobjede osvojili prvo mjesto u skupini (Jadran Split, HAVK Mladost i Mornar BS) te izborili izravan plasman među četiri najbolja na završnom turniru Kupa Hrvatske. Mladost je razigravala za polufinale, dobila Zadar 1952. sa 14:10, a u polufinalu izgubila od OVK POŠK s 9:7.

Jug CO je u utakmici za broncu poveo s 1:0, izjednačio na 2:2, ali nakon što je Mladost povela sa 4:2 više se nije uspio izvući iz minusa. Mladost je pred kraj treće četvrtine imala devet pogodaka viška (14:5). Marko Glavinić je sa šest pogodaka bio prvi strijelac Jug CO za kojeg su još pogotke u utakmici za treće mjesto postigli  Ivano Vlahović dva te po jedan Petar Kulaš, Nikola Bjelopera i Bruno Đuho. 

Pod vodstvom trenera Željka Vukčevića Jug CO je na završnom turniru Kupa Hrvatske igrao u sastavu: Luka Ljepava, Petar Kulaš, Ante Jerković, Ivano Vlahović, Nikola Bjelopera, Pero Perak, Božo Brajović, Nikola Krik, Marko Glavinić, Stjepan Brajović, Bruno Đuho, Ivor Miljan Popović, Nikola Balić i Niko Đerek.
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije