Sport Vaterpolo

VATERPOLO

NOVA SEZONA REGIONALNE LIGE STARTA 21. RUJNA Povratnik među najbolje gost Jugaša u 1. kolu

VATERPOLO
Budva, povratnik među najbolje, na startu nove sezone A1 Regionalne lige dolazi u Gruž. Gost je Jug CO. Utakmice 1. kola igraju se u subotu, 21. rujna kad zagrebačka Mladost, branitelj naslova, dočekuje Mornar BS. Zatim, Šabac je domaćin Primorcu iz Kotora, u Beogradu igraju Partizan i Crvena zvezda, a u Splitu Jadranu dolazi imenjak iz Herceg Novog. 

U 2. kolu, 28. rujna, Jug CO je gost Crvene zvezde, dok u 3. kolu, 5. liostopada, u Gruž dolazi hercegnovski Jadran Carine. Nakon toga momčad trenera Vjeka Kobešćaka putuje u Šabac, a 23. listopada dočekuje splitski Jadran. U 6. kolu Partizan je domaćin Jugu, koji potom dočekuje Primorac. U 8. kolu, 16. studenog, u Gruž dolazi zagrebačka Mladost, dok je u zadnjem kolu, koje se igra tek 1. veljače 2020. godine, Jug CO gost Mornara. Stanka u prvenstvu je zbog Europskog seniorskog prvenstva u Budimpešti, koje se igra u siječnju iduće godine. 

Nakon 9. kola liga formiraju se dvije skupine: u prvoj će igrati plasirani od prvog do petog mjesta, a u drugoj plasirani od šestog do desetog mjesta. Svaka momčad igra još po četiri utakmice. Četiri najbolje momčadi prve skupine će na Final four, koji se igra 3. i 4. travnja 2020. godine. 
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije