Sport Vaterpolo

VATERPOLSKA LIGA PRVAKA, FINAL 8 (HANNOVER 2019.)

DVA BIVŠA JUGOVA KAPETANA UZELA BRONCU Bijač zaustavio CNA Barcelonetu

VATERPOLSKA LIGA PRVAKA, FINAL 8 (HANNOVER 2019.)
Marko Bijač je s 13 obrana bio ponajbolji igrač PRO Recca koji je s 8:7 dobio CNA Barcelonetu u borbi za treće mjesto. Felipe Perrone i ekipa su, kao i dan prije u polufinalu protiv Ferencvarosa, imali uvjerljivu prednost (sad 6:3 sredinom druge četvrtine dok su četvrtu četvrtinu dočekali s vodstvom 7:6), ali u zadnjoj četvrtini dozvolili suparniku preokret. Imali su u zadnjih 13 sekundi igrača više, priliku za izjednačenje, izboriti produžetke, ali je udarac Martina Famera zaustavio Bijač.

Nikša Dobud nije pogađao za PRO Recco čiji je prvi strijelac bio Filip Filipović s tri pogotka. Alberto Munarriz je postigao 5 od 7 pogodaka španjolskog prvaka.

Zanimljivo, unatoč tome što je isključen u polufinalu protiv Olympiacosa zbog udaranja Niccolo Figari je igrao za PRO Recco te postigao dva pogotka u utakmici za treće mjesto. Pogađao je protiv CNA Barcelonete za 3:3 te 7:7. 
Final 8 Hannover 2019.
Četvrtak, 6. lipnja
Četvrtfinala: 
Jug CO - Ferencvaros 9:10, CNA Barceloneta - BPM Sport Management 12:7, WASPO Hannover - PRO Recco 10:14, AN Brescia - Olympiacos 7:8.

Petak, 7. lipnja
Razigravanje za poredak od 5. do 8. mjesta:
 WASPO Hannover - AN Brescia 8:11, Jug CO - BPM Sport Management 11:8, polufinala: PRO Recco - Olympiacos 11:12, Ferencvaros - CNA Barceloneta 9:7.

Subota, 8. lipnja
Utakmica za 7. mjesto: 
WASPO Hannover - BPM Sport Management 8:10, utakmica za 5. mjesto: AN Brescia - Jug CO 12:13, utakmica za 3. mjesto: PRO Recco - CNA Barceloneta 8:7, 20.30 sati / finale: Olympiacos - Ferencvaros.

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Osumnjičena za niz krađa na Korčuli

Osumnjičena za niz krađa na Korčuli
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Korčula 36-godišnjakinja je o...
Osumnjičena za niz krađa na Korčuli