Sport Vaterpolo

VATERPOLSKI KLUB JUG CROATIA OSIGURANJE

OTP BANKA ČESTITALA JUGAŠIMA Balazs Bekeffy: 'Posebno je zadovoljstvo što se naše ime vezuje uz novog, ali i starog prvaka Hrvatske!'

VATERPOLSKI KLUB JUG CROATIA OSIGURANJE
Na konferenciji za medije održanoj u Gružu svečano je potpisan novi sponzorski ugovor kojim OTP banka nastavlja već skoro dva desetljeća dugu tradiciju pružanja potpore Vaterpolskom klubu Jug CO. Još jedna titula prvaka Hrvatske kojom se okitio dubrovački vaterpolski div samo je potvrdila status Juga kao najtrofejnijeg vaterpolo kluba u državi. 
 
OTP banka, tradicionalno jedan od najznačajnijih sponzora kluba, čestitala je Jugu na osvajanju još jednog prvenstva na najljepši mogući način – potpisivanjem novog sponzorskog ugovora. U ime OTP banke ugovor je potpisao predsjednik Uprave Balazs Bekeffy, koji je tom prilikom istaknuo: 'Od srca čestitam Jugu na osvojenoj tituli prvaka Hrvatske i svi u OTP banci smo ponosni što smo doprinjeli ostvarenju ovog sportskog uspjeha. Naravno da nam je i kao sponzoru posebno zadovoljstvo što se naše ime vezuje uz novog, ali i starog prvaka Hrvatske, ali nam još više znači da smo kao sponzor Juga već dugi niz godina dio jedne duge i značajne tradicije Grada, jer smo svjesni značaja ovog kluba za cijeli Dubrovnik'. 
 
Predsjednik Vaterpolskog kluba Jug CO, Tomislav Dumančić, potpisujući ugovor u ime kluba, zahvalio je dugogodišnjem sponzoru ističući: 'OTP banka je istinski partner i prijatelj Juga već dugi niz godina tijekom kojih smo se zajedno razvijali i nadopunjavali. Doprinos OTP banke radu kluba je nemjerljiv i hvala vam što prepoznajete našu viziju, trud i rad i što nam dajete podršku da nastavimo nizati vrhunske profesionalne rezultate. Okrenuti smo budućnosti, a ova kontinuirana podrška OTP banke najbolji je poticaj za ostvarivanje još boljih rezultata.' 
 
Jugov je predsjednik na kraju konferencije za medije još jednom podsjetio na večerašnju promociju knjige 'Pet do sto' koja će se održati u hotelu Valamar Lacroma s početkom u 20 sati. 
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije