Sport Vaterpolo

PRVA 'B' HRVATSKA LIGA VATERPOLISTA

NITKO KAO BELLEVUE CRODUX Kad u derbiju kola napraviš seriju 12:0!

PRVA 'B' HRVATSKA LIGA VATERPOLISTA
Derbi kola je počeo vodstvom Bellevue Croaduxa 2:0, prvo je mrežu Siscie u Gružu pogodio Josef Hrošik, a potom Boris Ivaniš. Međutim, početkom druge četvrtine gosti su izjednačili, a nakon što su Ivan Špetić i Toni Paskojević ponovno donijeli dva pogotka prednosti domaćinu, Siscia je napravila 3:0 te dvije minute i 27 sekundi prije kraja druge četvrtine povela s 5:4. 

Toliko od nje. Tada kreće Bellevue Crodux. Do kraja druge četvrtina napravio je 3:0, treću četvrtinu je dobio sa 7:0, a posljednju je otvorio s nova dva pogotka za vodstvo 16:5. Gosti su tri sekunde prije kraja utakmice postigli svoj šesti pogodak. Dakle, Bellevue Crodux osim što je u derbiju kola napravio seriju 12:0, nije primio pogodak 18 minuta i 24 sekunde!

Bellevue Crodux nezaustavljivo hita prema još jednom naslovu najboljeg u Prvoj 'B' hrvatskoj ligi. Bila je ovo njegova osma utakmica ove sezone. Bez poraza je i samo u jednoj nije uspio ostvariti pobjedu kojih danas ima sedam. Od danas je i njegova prednost u odnosu na prvog pratitelja sedam (bodova.) Opatija je poražena u Korčuli od KPK te je ostala na 15 bodova i drugom mjestu. Bellevue Crodux ima 22 boda. KPK i Siscia su na trećem odnosno četvrtom mjestu s po 13 bodova s tim što Korčulani imaju utakmicu manje (doma protiv Jadrana iz Kostrene).

Sedmu pobjedu ove sezone Bellevue Crodux je pod vodstvom Marka Ivekovića ostvario u sastavu: Pavo Ljepopio, Tiho Vranješ, Nikša Marković (1), Toni Paskojević (3), Đivo Bobić (3), Boris Ivaniš (5), Josef Hrošik (2), Emilio Tullio, Nikola Sršen, Ivan Špetić (1), Bruno Vranješ (1), Zvonimir Perić, Toni Sambrailo i Maro Gigović

U idućem kolu Bellevue Crodux je gost Delfina, a KPK ide u Sisak. Delfin je sa 7 bodova peti u konkurenciji sedam sastava. 
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije