Sport Vaterpolo

ZAVRŠNI TURNIR MLAĐE KADETSKOG PRVENSTVA HRVATSKE U VATERPOLU

DOMINACIJA JUGA, ČETIRI KATEGORIJE, SVAKA U FINALU Treće zlato ili drugo srebro?

ZAVRŠNI TURNIR MLAĐE KADETSKOG PRVENSTVA HRVATSKE U VATERPOLU
Jugaši su stigli do finala mlađe kadetskog prvenstva Hrvatske, koji se igra u Gružu, te se tako nastavio niz uspjeha mlađih uzrasta dubrovačkog kluba. Do danas dva zlata (juniori i mlađi juniori) i jedno srebro (kadeti), a hoće li biti treće zlato ili drugo srebro, znat će se nakon što u nedjelju, 24. ožujka, mlađi kadeti odigraju svoje finale državnog prvenstva. Početak je u 12 sati.

Suparnik u njemu bit će im Primorje EB protiv kojeg su igrali u skupini, i to u 1. kolu. Tada nije bilo pobjednika (11:11), a nakon toga su jedni i drugi bili bez greške. Nizali pobjede.

Finale su Jugaši izborili pobjedom 11:6 protiv OVK POŠK, pobjednika skupine 'A'. Splitski sastav je vodio na poluvremenu sa 4:3, ali u zadnje dvije četvrtine 8:2 za domaćina čiji je prvi strijelac bio Marko Glavinić. Postigao je pet pogodaka. Četvrti put je uz njegovo ime taj laskavi naslov, a ovo je bila peta utakmica domaćina na zavšnom turniru. Ukupno je postigao 28 pogodaka ili 5,8 po utakmici.

Bruno Đuho i Ivor Miljan Popović su u polufinalu postigli po dva, a po jedan Stjepan Brajović i Pero Perak. Još su pod vodstvom trenera Željka Vukčevića i Aljoše Lončarića za Jug CO protiv OVK POŠK igrali: Luka Ljepava, Petar Kulaš, Ante Jerković, Ivano Vlahović, Nikola Bjelopera, Božo Brajović, Nikola Krik, Nikola Balić i Niko Đerek. 

 
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

IMA OZLIJEĐENIH Prometna nesreća u Ljutoj

IMA OZLIJEĐENIH Prometna nesreća u Ljutoj
U poslijepodnevnim satima došlo je do prometne nesreće u Konavlima, točnije kod mjesta Ljuta. Kako su nam rekli ...
IMA OZLIJEĐENIH Prometna nesreća u Ljutoj