Sport Vaterpolo

PRVA 'B' HRVATSKA LIGA VATERPOLISTA

DONOSI SVA TRI BODA IZ VUKOVARA Bellevue Crodux očekivano nadigrao fenjeraša te zadržao vrh

PRVA 'B' HRVATSKA LIGA VATERPOLISTA
Bellevue Crodux, lider Prve 'B' hrvatske lige, očekivano je osvojio sva tri boda u Vukovaru gdje je s 19:6 (2:1, 5:3, 6:2, 6:0) nadigrao Osijek, posljednjeplasirani sastav lige. Osijek je i dalje bez boda, dok je momčad trenera Marka Ivekovića jedina bez poraza nakon prvog dijela sezone. Dobila je pet od šest utakmica. Jedino je Jadran iz Kostrene uspio izbjeći poraz, i to kod kuće kad je iskoristio izostanak nekoliko igrača dubrovačke momčadi te izborio 9:9.

Đivo Bobić je sa četiri pogotka bio prvi strijelac Bellevue Croduxa u Vukovaru, po tri puta su mrežu Osijeka zatresli Leo Bogdanović i Ivan Špetić, po dva puta Ivan Jurić i Maro Gigović, a po jednom Luka Vrdoljak, Ilar Savinović, Miho Lončarić, Bruno Vranješ i Nikša Marković. Još su petoj pobjedi Bellevue Croduxa doprinjeli Antun Knez, Tiho Vranješ i Boris Ivaniš.

Uoči 7. kola druga je bila Opatija s 12 bodova, bodom manje od Bellevue Croduxa. Opatija je domaćin dubrovačkom prvo'be'ligašu u idućem kolu. Prvi ogled, na startu sezone, pripao je Bellevue Croduxu u Gružu s 13:6. Nakon toga je Opatija nanizala četiri pobjede. U 7. kolu igra protiv Jadrana iz Kostrene.

KPK, koji je treći sa 7 bodova (dvije pobjede, remi i dva poraza), slobodan je u 7. kolu, ali još nije zaključio posao u prvom dijelu. Ima odigrati zaostalu utakmicu kod kuće protiv Jadrana. Njega u 8. kolu čeka ogled protiv Osijeka u Vukovaru. 

FOTO Marko Iveković, trener Bellevue Croduxa
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije