Sport Vaterpolo

VATERPOLO

PRVA 'B' LIGA Bez devetorice od 0:4 do 9:7, i onda u zadnjoj minuti...

VATERPOLO
Bellevue Crodux se vratio iz Rijeke s bodom. Odigrao je u 4. kolu Prve 'B' hrvatske lige s Jadranom iz Kostrene 9:9 (0:2, 4:2, 3:2, 2:3), te je i dalje vodeći sastav lige, jedini bez poraza. Ostvario je tri pobjede i remi, te ima ukupno 10 bodova. Siscia je druga sa 7 bodova, Opatija treća sa 6 bodova...

U Rijeci je dubrovački prvo'be'ligaš bio oslabljen, bez čak devet igrača. Sredinom druge četvrtine gubio je sa 4:0, ali je u posljednju minutu utakmice ušao s dva pogotka viška. Međutim, 47 sekundi prije kraja Jadran je postigao svoj osmi pogodak. Bellevue Crodux je potom krenuo u napad. Radi grešku nakon koje suci isključuju Nikšu Markovića, koji potom baca kapicu zbog čega su suci dosudili peterac, kojeg je domaćin realizirao te tako izbjegao poraz.

Pod vodstvom Marka Ivekovića Bellevue Crodux je u Rijeci igrao u sastavu: Antun Knez, Luka Vrdoljak, Ivan Jurić (2), Toni Paskojević (2), Ilar Savinović (1), Miho Lončarić (1), Leo Bogdanović (2), Bruno Vranješ (1), Nikša Marković, Robert Soko i Maro Gigović.

U 5. kolu Bellevue Crodux je slobodan, a u 6. kolu dočekuje KPK.
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije