Sport Vaterpolo

FESTA NAD FESTAMA U ŽUPI DUBROVAČKOJ

FUNOVA SRCA U OBJEKTIVU NIKŠE DUPERA 'Narančasti' proslavili 30. rođendan!

FESTA NAD FESTAMA U ŽUPI DUBROVAČKOJ

Tradicionalnom humanitarnom priredbom Fanova Srca Udruga i Vaterpolski klub FUN H20 proslavio je 30. godina postojanja i igranja u Divljoj ligi. 

Prvo su popodnevnim satima na plivalištu u Mlinima odigrane tri utakmice 1. kola glavnog turnira Divlje lige (Elita – Betula Danče 15:3, Lozica – Kolorina 3:8, Kokoti – Luka Čilipi 13:3). Nakon toga je revijalnom utakmicom između Legendi FUN-a i Legendi Juga počeo glavni dio programa humanitarne priredbe. Teško je bilo nabrojiti sve medalje veterana Juga koji su nastupili u kapicama Gusara, osvojene na Olimpijskim igrama, svjetskim i europskim prvenstvima od osamostaljenja Hrvatske, a i prije. Za legende Juga su nastupili Veselin Đuho, Miho Bošković, Alen Bošković, Mladen Rak, Maro Balić, Tiho Vranješ.... i nisu imali većih problema protiv momčadi veterana slavljenika u utakmici koja je trajala manje od jedne četvrtine. Sudili su velikani svjetsog suđenja, Erhan Tulga iz Turske i Boris Margeta iz Slovenije.

Potom se u Mlinima gledalo finale Svjetskog vaterpolskog prvenstva u Budimpešti između Hrvatske i Mađarske na velikom platnu postavljenom iznad prostorija Gusara, slavila se pobjeda naših, drugi naslov svjetskog prvaka, a potom je odigrana i posljednja utakmica prvog dana glavnog turnira Divlje lige između FUN H2O i Pasjače Popovići.

FUN-ovci su tradicionalnom bakljadom najavili utakmicu u kojoj su ostvarili pobjedu (14:2). Nakon toga sviralo se, plesalo i pjevalo. Velika festa FUN-ovaca nije mogla bez vatrometa...

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Thompson na Stradunu 6. prosinca

Thompson na Stradunu 6. prosinca
Grad Dubrovnik za Dan dubrovačkih branitelja, 6. prosinca, organizira na Stradunu koncert Marka Perkovića Thomps...
Thompson na Stradunu 6. prosinca