Sport Vaterpolo

VATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE Kapekaši dobili, ne i Jugaši

VATERPOLO

Mlađi kadeti KPK su ostvarili su pobjedu na startu završnog turnira Kupa Hrvatske, koji se igra u Zagrebu. Korčulani su s 15:7 (5:1, 2:2, 3:1, 5:3) nadigrali u 1. kolu skupine 'B' Medveščak, dok je u drugoj utakmici skupine Jug CO poražen s 10:8 (3:2, 2:1, 2:1, 3:4) od Primorja EB.

Toni Mozara
s pet pogodaka bio je prvi strijelac KPK protiv Medveščaka, Domagoj Čale je postigao četiri, Marijan Duhović tri, Danijel Caktaš dva te jedan Marin Čumbelić. Pod vodstvom Marjana Kosovića još su igrali Robert Fiorenini, Igor Krstulović, Roko Krkeljaš, Iva Fabris, Paula Batinović, Viktor Antunović, Marko Filippi, Zrinka Fabris i Jakov Bakarić.

Jug CO je pod vodstvom trenera Aljoše Lončarića igrao u sastavu: Maro Šimunović, Marin Miloslavić, Ivan Majčica (1), Dominik Lončarić, Antonio Zadro, Šime Šimunović, Vlaho Pavlić (3), Fran Garvan, Luka Bjelopera (1), Patrik Kolak (3), Josip Tolja, Dominik Dumančić, Nikša Brzica i Jure Jarak.

U petak, 28. srpnja, u 2. kolu su suparnici KPK i Jug CO, dok u 3. kolu Jug CO igra protiv Medveščaka, a KPK protiv Primorja EB. U 1. kolu skupine 'A' Mornar BS je s 10:5 dobio Zadar 1952., a splitski Jadran je s 12:10 dobio zagrebačku Mladost. Dva prva iz svake skupine će u polufinale.

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Thompson na Stradunu 6. prosinca

Thompson na Stradunu 6. prosinca
Grad Dubrovnik za Dan dubrovačkih branitelja, 6. prosinca, organizira na Stradunu koncert Marka Perkovića Thomps...
Thompson na Stradunu 6. prosinca