Sport Vaterpolo

VATERPOLO

MLAĐE JUNIORSKI KUP HRVATSKE Jugaši za broncu

VATERPOLO

Mlađi juniori Jug Croatia osiguranja poraženi su od Primorja EB s 12:7 (4:2, 2:2, 4:2, 2:1) u polufinalu završnog turnira Kupa Hrvatske, koji se igra u Zagrebu te će u nedjelju, 23. srpnja, igrati za treće mjesto sa Zadrom 1952., koji je u drugom polufinalu poražen od Mornara BS s 12:8.

Jugaši u polufinalu nisu imali rješenje za Marka Radulovića i Tina Brbnjaka, koji su postigli po pet pogodaka za riječki sastav, koji je non stop bio u vodstvu. Primorje EB je otvorilo utakmicu s vodstvom 3:0. Jug CO je pogocima Marka Žuvele i Maroja Burđeleza stigao na pogodak zaostatka. Primorje EB je početkom druge četvrtine opet imalo plus tri (5:2) nakon čega je Jug CO opet stigao na pogodak zaostatka. Međutim, opet na isti način odgovara Primorje EB te vodi sa 7:4, ali ovaj put nije bilo odgovora Jugaša. Na kraju treće četvrtine je prvi put plus četiri za riječki sastav (10:6), koji je u posljednjoj četvrtini stigao i do plus pet.

Marko Žuvela je bio prvi strijelac Jug CO u polufinalu s tri pogotka, Maroje Burđelez je postigao dva, a Nikola Šimunović i Nikša Marković po jedan. 

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Drvenik sutra bez vode

Drvenik sutra bez vode
Iz Konavoskog komunalnog društva obavještavaju kako će, zbog interventnih radova na vodoopskrbnom cjevovodu, sut...
Drvenik sutra bez vode