Sport Vaterpolo

VATERPOLO

MLAĐE JUNIORSKI KUP HRVATSKE Jugaši u polufinalu!

VATERPOLO

Mlađi juniori Jug Croatia osiguranja plasirali su se u polufinale završnog turnira Kupa Hrvatske, koji se igra u Zagrebu. S dvije pobjede (OVK POŠK i HAVK Mladost) i jednim porazom (Mornar BS) zauzeli su drugo mjesto u skupini 'B' te će se za finale boriti s riječkim Primorjem EB, pobjednikom druge, 'A' skupine. Riječki sastav je u skupini dobio sve tri utakmice (Zadar 1952., Solaris i Medveščak). U drugom polufinalu pobjednik 'B' skupine, Mornar Brodospas, igra protiv Zadra 1952., koji je bio drugi u 'A' skupini.

U utakmici odluke, tko će biti pobjednik skupine 'B' (Jugašima je igrao i remi jer je Mornar BS u 1. kolu odigrao 8:8 protiv Mladosti, a potom dobio OVK POŠK s 12:9, dok su oni u prva dva kola ostvarili obje pobjede, protiv OVK POŠK s 10:7 i protiv HAVK Mladost s 13:5).

Jug CO je protiv Mornara BS s tri pogotka u nizu od 0:2 stigao do svog jedinog vodstva na utakmici. Uspio je potom izjednačiti na 4:4, a do kraja utakmice je jurio zaostatak. Mornar BS je vodio pet puta s dva pogotka razlike (6:4, 7:5, 8:6, 9:7 i 10:8). Zadnji put je na pogodak zaostatka Jug CO stigao 22 sekunde prije kraja utamice…

Pod vodstvom Miha Bobića Jug CO u Zagrebu igra u sastavu: Josip Duplica, Luka Stahor, Boris Ivaniš, Leo Cukrov, Antonio Gavranić, Nikola Šimunović, Maroje Burđelez, Nikša Marković, Luka Kirigin, Đivo Bobić, Marko Žuvela, Maroje Ursić, Marin Džamarija, Dorian Raguž i Ivan Vukojević.

SEMAFOR JUG CROATIA OSIGURANJA

Skupina 'B', 1. kolo:
OVK POŠK – Jug CO 7:10 (5:3, 1:2, 1:2, 0:3 / strijelci za Jug CO: Antonio Gavranić 3, Đivo Bobić i Marko Žuvela po 2 te Boris Ivaniš, Nikola Šimunović i Nikša Marković po 1), 2. kolo: HAVK Mladost – Jug CO 5:13 (2:2, 1:3, 2:3, 0:5 / strijelci za Jug CO: Boris Ivaniš 3, Luka Kirigin, Đivo Bobić i Marko Žuvela po 2, Luka Stahor, Leo Cukrov, Antonio Gavranić i Maroje Burđelez po 1); 3. kolo: Mornar BS – Jug CO 10:9 (3:3, 4:2, 1:2, 2:2 / strijelci za Jug CO: Đivo Bobić 4, Maroje Burđelez 2, Nikola Šimunović, Luka Kirigin i Marko Žuvela po 1).

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije