Sport Vaterpolo

VATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA KADETKINJE Ostvarile prvu pobjedu te ostale u igri za pobjedničkim postoljem

VATERPOLO

Nadigrale su kadetkinje Juga sa čak 18:3 (5:1, 6:0, 4:0, 3:2) Mursu u 2. kolu završnog turnira Kupa Hrvatske, koji se igra u Zagrebu. Nakon što su na startu, sinoć, izgubile sa 6:3 od domaćina, Mladosti, ekipa trenera Siniše Zonića (na slici) stigla je do prve pobjede te ostala u igri za pobjedničkim postoljem.

Protiv Murse Isabela Belamarić je sa 6 pogodaka bila prvi strijelac, Iva Fabris i Ilijana Brkić su postigle po 4, Paula Batinović 2 te po jedan pogodak Kristina Hanzijer i Marijana Brkić. Franka Erak na vratima Juga zaustavila je tri od šest udaraca u okvir gola Murse. Još su igrale za Jug Nika Alamat, Elvira Plečaš, Mara Fox, Zrinka Stipanović i Zrinka Fabris.

U drugoj utakmici 2. kola Primorje EB je s 5:4 dobilo Suzuki Buru iz Splita. Riječka ekipa je na startu bila bolja od Murse 19:3 te vodi nakon prva dva kola sa 6 bodova. Mladost i Jug imaju po 3 boda s tim što zagrebačka ekipa ima utakmicu manje. Suzuki Bura i Mursa su bez boda. Splitska ekipa je odigrala utakmicu manje.

U 3. kolu, također danas, Jug igra protiv Suzuki Bure (20.30 sati). U srijedu, 21. lipnja, igraju se utakmice posljednja dva kola. U 4. kolu Jug igra protiv Primorja EB, dok je slobodan u posljednjem, 5. kolu. 

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave
Upravno vijeće Županijske lučke uprave Korčula raspisalo je javni natječaj za ravnatelja. Mandat od četiri godin...
Traži se ravnatelj županijske lučke uprave