Sport Vaterpolo

VATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA KADETKINJE Zonić zadovoljan sa svime osim s prvom četvrtinom

VATERPOLO

Kadetkinje Juga porazom su započele nastup na završnom turniru Kupa Hrvatske u Zagrebu. Bolji od ekipe trenera Siniše Zonića bio je sa 6:3 (3:0, 0:0, 2:2, 1:1) domaćin, Mladost.

- Prezadovoljan sam osim s prvom četvrtinom. Je li razlog loše prve četvrtine, koju smo izgubili s 3:0, to što smo takoreći iz autobusa, nakon putovanja, trebali igrati utakmicu ili ne, teko je reći. Možda malo i strah budući nam je ovo prva utakmica. Međutim, za prikazano u preostale tri četvrtine svaka im čast. Pružile su maksimum te taj period igre odigrale protiv domaćina 3:3 i zaslužile pohvale – istaknuo je Siniša Zonić, trener Juga.

Dva pogotka za Jug postigla je Ilijana Brkić, a jedan Zrinka Fabris. Za Jug su još igrale Franka Erak (7 obrana) te Isabella Belamarić, Nika Alamat, Kristina Hanzijer, Iva Fabris, Paula Batinović, Elvira Plečaš, Mara Fox, Zrinka Stipanović i Marijana Brkić.

Na turniru nastupa ukupno pet ekipa. Uz Mladost i Jug još Primorje EB, Mursa i Suzuki Bura. Jugašice u utorak, 20. lipnja, prvo igraju s Mursom (9.45 sati), a potom sa Suzuki Burom (20.30 sati), U srijedu, 21. lipnja, u 4. kolu suparnik im je riječko Primorje EB (9.45 sati), dok su slobodne u posljednjem, 5. kolu.

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave
Upravno vijeće Županijske lučke uprave Korčula raspisalo je javni natječaj za ravnatelja. Mandat od četiri godin...
Traži se ravnatelj županijske lučke uprave