Sport Vaterpolo

VATERPOLO

SLOMIO PRST Hoće li Sukno moći igrati na SP-u u Mađarskoj?

VATERPOLO

Sandro Sukno se ozlijedio, točnije, slomio je na priprema koje hrvatska vaterpolska reprezentacija ima u SAD-u, prst pucačke ruke te će sigurno propustiti nastup na završnom turniru Svjetske lige u Moskvi od 20. do 25. lipnja, a upitan je njegov nastup na Svjetskom prvenstvu, koje se u Budimpešti održava u drugoj polovici srpnja.

Inače, Hrvatska je bila uspješna s 12:10 u prvoj od četiri prijateljske utakmice na američkom tlu s domaćinom, SAD-om, i to bez Sukna te Marka Macana i Luke Lozine. Andro Bušlje i Ante Vukičević s po tri pogotka su bili najefikasniji u redovima naše reprezentacije. Marko Bijač je imao 6 obrana, a Ivan Marcelić jednu. Maro Joković i Ivan Krapić su postigli po dva pogotka, Luka Lončar i Xavi Garcia po jedan. Osim Macana, Bijača, Lončara, Jokovića i Garcije u reprezentaciji je od Jugaša još i Loren Fatović.

Drugi dvoboj sa SAD-om naši igraju u noi s nedjelje na ponedjeljak. Bit će to ujedno i oproštajna utakmica Tonyja Azeveda, jednog od najboljih američkih igrača svih vremena, koji je između ostalog igrao i za Jug CO.

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave
Upravno vijeće Županijske lučke uprave Korčula raspisalo je javni natječaj za ravnatelja. Mandat od četiri godin...
Traži se ravnatelj županijske lučke uprave