Sport Vaterpolo

VATERPOLO/ PRVENSTVO HRVATSKE ZA NADE

CAVTAT BEZ GREŠKE U ŠIBENIKU Vlaho Lise: 'Ništa veliko nismo napravili. Ovo je tek prvi korak'

VATERPOLO/ PRVENSTVO HRVATSKE ZA NADE

Nade Vaterpolskog kluba Cavtat zabilježile su sve pobjede, dobili svih šest utakmica te su pobjednici kvalifikacijskog turnira prvenstva Hrvatske, koji se igrao u Šibeniku. U skupini treba izdvojiti njihov uspjeh protiv splitskog Jadrana, a, svakako, uspjeh ostvaren na kraju protiv zagrebačke Mladosti u odluci tko će biti prvi, a tko drugi. Cavtat – Mladost 8:2. Polovicu pogodaka je potpisao Marko Glavinić, Marko Piplica je postigao tri, a jedan Bruno Bobić, međutim, nije moglo bez pomoći ostalih, a pod vodstvom trenera Vlaha Lise igrali su Bruno Jurković, Petar Kušelj, Matej Herendija, Ivan Miljanić, Zvonimir Miloglav, Ivan Glavinić, Ivuša Burđelez, Nikola Krik, Ivor Miljan Popović, Niko Balić i Kristina Hanzijer.

- Dodao bih ovoj ekipi koja je igrala u Šibeniku još dvojicu igrača, koji ovaj put nisu bili s nama, Jakova Kurtića i Antonija Grmoljeza. Dakle, zadovoljan sam nastupom u Šibeniku. Što smo radili na treninzima, to smo prikazali. Što se tiče rezultata, tu bih se zaustavio. Ništa nismo veliko napravili. Ovo je tek prvi korak. Vraćamo se doma i nastavljamo s radom kako bi bili još bolji na završnom turniru, koji se igra u Rijeci – rekao je Lise te dodao:

- Djeca su zaslužila pohvale za ponašanje u hotelu, zatim u autobusu te na bazenu. Ne samo sad. Uvijek su ovakvi. Kad govorimo o njima, neka se zna, oni gube po dva sata dnevno putujući iz Cavtata do Gruža na trening i natrag. Redovni su i trude se. Trebam pohvaliti i zahvaliti roditeljima djece na pomoći. Isto tako kad govorimo o njima, a ovo je generacija koja je počela s radom prije dvije godine, moram istaknuti i pohvaliti rad trenerice Matijane Staničić, koja ih je naučila plivati.

Lise je s najmlađima počeo raditi prije devet godina. Najveći uspjeh do danas ostvarila je generacija rođenih 2001. godine i mlađi. Dva puta je igrala u polufinalu završnih turnira, bila četvrta u državi. 

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije