Sport Vaterpolo

VATERPOLO/EUROPSKA LIGA PRVAKA

BUŠLJE IZBUŠIO SPANDAU Jugaši i Eger uz pomoć PRO Recca potisnuli CNA Barcelonetu na četvrto mjesto

VATERPOLO/EUROPSKA LIGA PRVAKA

PRO Recco je i dalje na stopostotnom učinku. Dobio je kod kuće CNA Barcelonetu sa 8:6. Vodio je sa 4:0, 5:1, 6:2. Španjolski sastav se približio na dva pogotka zaostatka (7:5). Sandro Sukno nije pogađao mrežu CNA Barcelonete čiji je prvi strijelac bio Marc Minguell s 3 pogotka, dok su s po dva pogotka Duško Pijetlović i Filip Filipović bili prvi strijelci PRO Recca.

ZF Eger je očekivano kod kuće savladao Hannover, i to s 10:7. Samo tri igrača Egera su tresla mrežu njemačkog sastava: Balazs Erdelyi 4, Gergo Kovacs i Norbert Hosnyanszky po 3, koliko je postigao i Darko Brguljan, prvi strijelac Hannovera.

Zahvaljujući porazu CNA Barcelonete, korak naprijed u skupini su napravili Jug CO i ZF Eger zahvaljujući pobjedama protiv Partizana (16:9) odnosno Hannovera. Vodi u skupini PRO Recco s 12 bodova, Jug CO je drugi sa 7 bodova, ZF Eger treći sa 6 bodova, CNA Barceloneta je sad četvrta s 5 bodova, Hannover i dalje peti s 2 boda, a Partizan šesti sa samo jednim bodom. U 5. kolu skupine 'B' Jug CO dočekuje 8. veljače Hannover, Partizan će ugostiti PRO Recco, a CNA Barceloneta ugošćuje ZF Eger.

U skupini 'A' Szolnoki VSK je sa 17:4 nadigrao kod kuće Olympic iz Nice, OSC i Brescia su odigrali bez pobjednika u susretu u kojem je OSC vodio sa 4:1, 5:3 i 6:5, a Brescia sa 7:6. Bence Batori je 43 sekunde prije kraja pogodio za konačnih 7:7. Olympiacos je s 11:6 bio bolji u Berlinu od Spandaua 04. Domaćin je vodio s 2:1 i 3:2, a nakon toga vrlo brzo je bilo 3:7. Andro Bušlje je postigao dva pogotka za grčkog prvaka, koji sa Szolnokijem VSK dijeli prvo mjesto s 10 bodova. Treći je OSC sa 7 bodova, Brescia je četvrta sa 4, Spandau 04 ima 3 boda, a Olympic Nica je bez boda. U 5. kolu Szolnoki VSK dočekuje Spandau 04, Olympiakosu u goste stiže OSC, a Olympic Nica će ugostiti Bresciu.
 

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije