Sport Vaterpolo

VATERPOLO/REGIONALNA LIGA

BEZ PROBLEMA Prošlu godinu odigrali za pet, a novu počeli s 10:0

VATERPOLO/REGIONALNA LIGA

Jugaši su godinu u kojoj žele ponoviti prošlu (osvojili su u 2016. svih pet natjecanja u kojima su nastupili) počeli očekivano pobjedom protiv Vojvodine. Prvi pogodak u 2017. godini za Jug CO, i to već u prvom napadu, postigao je Hrvoje Benić. Igrala se 29. sekunda utakmice.

Početkom druge četvrtine je bilo 10:0 za Jug CO. Tek nakon toga su gosti uspjeli zatresti mrežu Juga, i to je 5 minuta i 42 sekunde prije kraja druge četvrtine uspio Marko Tubić. Marko Bijač, Jugov kapetan je branio prvu četvrtinu i obranio jedan udarac. Toliko je puta Vojvodina uspjela poslati loptu u okvir gola. Potom je među vratnice stao Toni Popadić.

Jugov reprezentativni centar Luka Lončar je s tribina bodrio suigrače (pošteda). Vjeko Kobešćak nije mogao računati na ozlijeđeng Xavi Garciju, koji je nastradao u prvoj četvrtini utakmice Svjetske lige u kapici reprezentacije protiv Nizozemske u utorak navečer u Eindhovenu te je operiran (šaka desne ruke). Jug CO još uvijek čeka na povratak Pava Markovića te su kapice aktualnog europskog prvaka s brojem  '4', '6' i '7' protiv Vojvodine zauzeli Petar Pejić, Jacob Merčep i Filip Kržić.

Jug CO – Vojvodina 17:5
DUBROVNIK
Bazen u Gružu. Gledatelja 150. Suci: Leo Kuzmanić (Split) i Bore Rončević (Šibenik), delegat: Srđan Dragojević (Dubrovnik).
JUG CROATIA OSIGURANJE: Bijač (1 obrana), Macan (3), Fatović (3), Pejić, JokovIć (2), Merčep, Kržić, Ivanković (2), Pavličević, Perrone (2), Benić (1), Obradović (3), Popadić (5 obrana), Vrlić (1). Trener: Vjekoslav Kobešćak.
VOJVODINA:  Filipović (5 obrana), Marić, Rogač (2), Čabrilo, Marković, Mirimanov, Zammit (1), N. Popović, Tubić (1), Šulc, Vasić (1), Vasin, Vitorović (6 obrana), Đ. Popović. Trener: Vladimir Cukić.
Igrač više: Jug CO 4/2, Vojvodina 7/4
Peterci: Jug CO 1/1, Vojvodina
Četvrtine: 8:0, 4:2, 1:1, 3:1.

Nakon 8. kola Jug CO vodi sa svih sedam pobjeda (21 bod). Drugi je Jadran Carine Herceg Novi sa 16 bodova iz 8 utakmica, Mladost treća s 15 bodova iz 7 utakmica, Partizan četvrti s 13 bodova iz 7 utakmica... U 9. kolu Jug CO je gost splitskog Jadrana, sastava koji je u 8. kolu ostvario prvu pobjedu, i to je dobio Budvu u Budvi sa 7:6.
 

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Festa od jabuka u Mokošici

Festa od jabuka u Mokošici
Eko Omblići i sva djeca Mokošice, dođite veselo danas u nedjelju, 20.listopada u 18.30 uz Dan jabuke u Eko centa...
Festa od jabuka u Mokošici